Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Τα καλά παιδιά


Κάθε φορά που διαπράττεται μια εγκληματική ενέργεια από νεαρούς ανθρώπους, οι κατηγορούμενοι, οι δικηγόροι τους και το περιβάλλον τους επικαλούνται το καθαρό ποινικό μητρώο και τον πρότερο έντιμο βίο , λες και είναι κάνα κατόρθωμα να μην έχεις σκοτώσει κάποιον μέχρι τα 18 σου.

Επίσης, οι κατηγορούμενοι και οι δικηγόροι τους επικαλούνται τους
καλούς βαθμούς στο σχολείο, την αγάπη για την πατρίδα και το έθνος, τις συχνές επισκέψεις στην εκκλησία, μετάλλια σε κολυμβητικούς αγώνες και άλλα τέτοια (πχ δείτε εδώ).

«Κύριε πρόεδρε, δολοφόνησα δυο ανθρώπους αλλά είχα πολύ καλούς βαθμούς στα Μαθηματικά. Αν δεν με πιστεύετε, βάλτε μου καμιά εξίσωση να σας την λύσω».

«Κύριε πρόεδρε, μαχαίρωσα δυο Πακιστανούς στην Κυψέλη αλλά πάω κάθε Κυριακή στην εκκλησία και ψέλνω».

«Κύριε πρόεδρε, μαχαίρωσα έναν νεαρό ομοφυλόφιλο στο Γκάζι αλλά το έκανα από την αγάπη μου για την πατρίδα που είναι εντελώς στρέιτ».

Και βέβαια, όλοι αυτοί οι νεαροί που κάνουν εγκληματικές ενέργειες είναι -σύμφωνα με τους δικούς τους ανθρώπους- «πολύ καλά παιδιά».

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, οι λόγοι για τους οποίους η χώρα έχει γεμίσει από νεαρούς Έλληνες που είναι φασίστες, ρατσιστές και σεξιστές είναι οι λόγοι τους οποίους επικαλούνται για να ελαφρύνουν την θέση τους.

Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, πρόσθεσε και τους ατελείωτους εθνικούς μύθους για την ανωτερότητα των Ελλήνων και του «ελληνικού DNA» και έτοιμος ο δολοφόνος που είναι πολύ καλό παιδί.

Γέμισε η χώρα από ανεγκέφαλους νεαρούς με φουσκωμένα μπράτσα και από αμόρφωτα κορίτσια που το κύριο μέλημά τους είναι τα νύχια τους και τα φρύδια τους.

Αγαπημένη μου Ελλάδα, έχεις μεγάλο πρόβλημα.

Τα παιδιά σου έχουν γίνει φασίστες.

Κι εσύ ψάχνεις τον τάφο του Μεγαλέξανδρου.

Ο οποίος ήταν πολύ καλό παιδί.

(Πώς στρώθηκε ο δρόμος για τον φασισμό)
http://pitsirikos.net/

Σχόλιο Ζείδωρον:Δεν θα διαφωνήσουμε με τον αρθρογράφο,μόνο να τονίσουμε και σ' αυτόν και σ' αυτούς που φρόντισαν να διαλύσουν το τρίπτυχο "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια",ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία!

Κάποιοι μόχθησαν πάρα πολύ τις τελευταίες δεκαετίες για να καταστρέψουν,να ξεφτιλίσουν,να υποβαθμίσουν  παραδοσιακές βασικές αξίες και πιστεύω των Ελλήνων.

Πολλές γενιές γαλουχήθηκαν μελετημένα στο κυνήγι του εύκολου,πλαστικού χρήματος,της ματαιοδοξίας,της έλλειψης πραγματικών στόχων και ιδανικών με την παιδεία στο στόχαστρο και την οικογένεια να σκορπάει στους πέντε ανέμους...

Αν οι συνδετικοί κρίκοι "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" λειτουργούσαν όπως έπρεπε κι όχι όπως τους οραματίζονται οι ρεπο@στ@δ@ς κι όπως τους διαμόρφωσαν οι πολιτικάντηδες της αρπαχτής και οι ιεράρχες με τα χρυσοποίκιλτα άμφια και τις φαρδιές τις τσέπες δεν θα είχαμε φτάσει στο σημερινό χάλι και στην καλπάζουσα εγκληματικότητα.

Αυτά τα λίγα επειδή σ' αυτό τον τόπο ακόμα και οι λέξεις έχουν χάσει την πραγματική-αρχική τους σημασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: