Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Νίκησε και στη Δανία ο Παναθηναϊκός τη Μίντιλαντ 2-1 και μπήκε στους ομίλους του Europa League

Τρία στα τρία απόψε για τις Ελληνικές ομάδες ΠΑΟΚ,Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό,που προκρίθηκαν στους ομίλους του Europa League με δύο νίκες και μία ήττα
Με δεύτερη νίκη και μέσα στη Δανία σε βάρος της Μίντιλαντ ο Παναθηναϊκός πήρε πανηγυρική πρόκριση στους ομίλους του Europa League!

Αν και είχε εις βάρος της το 4-1 της Αθήνας η Μίντιλαντ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο εικοσάλεπτο απείλησε τον Παναθηναϊκό,αλλά μέχρι εκεί...

Την πρώτη καλή ευκαιρία είχε στο 21' ο Παναθηναϊκός, με τον Ατζαγκούν που βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα της Μίντιλαντ και πλάσαρε πάνω του!

Εντυπωσιακό γκολ από τον Νάνο στο 55', με απευθείας εκτέλεση φάουλ δίνει ουσιαστικά την πρόκριση στον Παναθηναϊκό από νωρίς!

Η Μίντιλαντ δεν παρέδωσε τα όπλα,προσπαθούσε για ένα γκολ και τα κατάφερε στο 73' με πέναλτι που παραχώρησε ο Σίλντεφελντ και εκτέλεσε ο Ινγκμπούν.

Δεν τη χάρηκαν όμως την ισοφάριση οι Δανοί,αφού με τη... σέντρα ο Παναθηναϊκός βγήκε μπροστά στο 74' και με εξαιρετική ατομική ενέργεια του Κλωναρίδη πήρε πάλι το προβάδισμα στο σκορ με 1-2!

Ετσι με δύο νίκες πέρασε και ο Παναθηναίκός,μετά τους ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, στους ομίλους του Europa League!

Μίντιλαντ:Χάουγκααρντ, Λάρσεν, Λαούριντσεν, Π. Γένσεν, Ρέμερ, Σπαρβ, Πόουλσεν, Πίτερ Άντερσον, Μ. Λάρσεν(46' Ονουάτσου), Σίστο και Χασάν.

Παναθηναϊκός:Κοτσόλης, Μέντες(79' Δώνης), Λαγός(60' Μπούι), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης(66' Κλωναρίδης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Πράνιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom