Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ => ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΣΗ

Σημείωση Ζείδωρον:Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πήρε ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω εκτάκτου κωλύματος του Αθανασίου

Η αντίστροφη μέτρηση για την ψήφιση του «αντιρατσιστικού» εκτρώματος στο νεοταξίτικο και κατοχικό «κοινοβούλιο» φτάνει στο τέλος της, και πριν η Ελληνική κοινωνία αρχίζει να γεύεται τα επίχειρα αυτού του αίσχους, αυτό που θριαμβεύει γι ακόμη μια φορά, είναι ο απόλυτος εξευτελισμός του συνόλου των παραδοσιακών θεσμών στον τόπο μας…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κορυφαία θέση σ αυτό τον πρωτοφανή κατήφορο, έχει η ηγεσία της Ελλαδικής εκκλησίας και ο αρχιεπίσκοπος προσωπικά. Αυτή η άβουλη μαριονέτα αποδεικνύεται καθ όλα ανάξια να αναλάβει τις εκ του ρόλου και της θέσης της απορρέουσες ευθύνες, και να εμπνεύσει έτσι, ένα γενικευμένο εθνικό ξεσηκωμό που να στοχοποιεί ευθέως τη νεοταξίτικη επίθεση και τα ντόπια ανδρείκελα που ανέλαβαν να τη διεκπεραιώσουν, με ευτελέστατο τίμημα και με μηδενική συναίσθηση εθνικής αξιοπρέπειας απέναντι στην κοινωνία την οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπούν.

Στον απόλυτο διασυρμό οδηγείται και το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του αποδεικνύοντας πως ακόμη και οι φορείς των επιμέρους αντιδράσεων σ αυτό το επικίνδυνο έκτρωμα, δε συνιστούν φωνές πραγματικής αντίστασης, αλλά απαξιωμένες «αντιπολιτευόμενες» μαριονέτες που μετατρέπουν τις υποτιθέμενες αντιρρήσεις τους σε εργαλείο νομιμοποίησης αυτής της επικίνδυνης θεσμικής εκτροπής.

Η υποτιθέμενη αντίδραση των 38 της Νέας Δημοκρατίας, συνιστά επικοινωνιακό μασκαριλίκι στο βαθμό που δε συνοδεύεται από μια γενικότερη στάση ευθύνης απέναντι στην αξιακή, πολιτισμική και εν τέλει εθνική επίθεση την οποία δέχεται σήμερα ο Ελληνισμός, κι φυσικά στο βαθμό που δε συνοδεύεται από την κατηγορηματικότατη διαβεβαίωση πως θα ρίξουν την κυβέρνηση χωρίς δεύτερη σκέψη, αν επιχειρηθεί να έρθει στη βουλή αυτό το ολέθριο τερατούργημα.

Οι υποτιθέμενες αντιρρήσεις της ευρύτερης αντιπολίτευσης, μόνο ελπιδοφόρες δεν μπορούν να θεωρηθούν, αφού στο σύνολό τους, δεν αντιτίθενται στη φιλοσοφία του ανθελληνικού παραληρήματος, αλλά τολμούν να απαιτούν την παραπέρα διεύρυνσή του, απαιτώντας περισσότερη αθλιότητα, περισσότερο εκφυλισμό, περισσότερη σαβουρονομία για ότι ελεεινότερο και τρισαθλιότερο επιχειρεί να εδραιώσει στις κοινωνίες η «Νέα Εποχή».

Οι υποτιθέμενες «εξηγήσεις» τόσο του αρμόδιου για την αθλιότητα υπουργού, όσο και του συγκυβερνώντος πράσινου τσίρκου, που διακρίνουν νομική επάρκεια απέναντι στα ανθελληνικά παραληρήματα που ουσιαστικά απενοχοποιούνται, δε συνιστά μονάχα μια σαφέστατη και απροκάλυπτη ομολογία ενοχής, αλλά αποτελεί πρωτίστως τη δεδηλωμένη για την ύπαρξη ενός αδίστακτου πεμπτοφαλαγγίτικου μηχανισμού, ο οποίος επιχειρεί απροκάλυπτα τον εξανδραποδισμό της εθνικής μνήμης και την επαναχάραξη της ιστορίας, αυτή τη φορά ως ιστορία ντροπής με πρωτοβουλία των προσκυνημένων.

Ανεπαρκέστατη έως θλιβερή και η αντίδραση του ΚΚΕ το οποίο αντιτίθεται μεν στην κατάθεση του αντιρατσιστικού, αλλά το μόνο κακό που είδε σ αυτό το έκτρωμα είναι την προώθηση της ενσωμάτωσης της απόφασης - πλαίσιο ΕΕ2008/913/ΔΕ της ΕΕ και τίποτε περισσότερο. Τι έχεις Γιάννη??? Τι είχα πάντα δηλαδή. 

Λες κι αυτή την ενσωμάτωση περίμεναν τα ντόπια ανδρείκελα για να λύσουν τα έρια τους και να γενικεύσουν την ολομέτωπη επίθεσή τους...

Ή λες και τώρα που αυτή η ενσωμάτωση δεν υφίσταται, τόλμησε το εργατικό και το κομμουνιστικό κίνημα την καθολική του αντεπίθεση, και φοβούνται μήπως τους τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί. Σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Τι θα έπρεπε να γίνει???
Κατά την άποψή μας το ανθελληνικό τερατούργημα θα πρέπει να αποσυρθεί χωρίς συζήτηση και χωρίς δεύτερη σκέψη, και στη θέση του θα πρέπει να βρεθεί μια σοβαρή πολιτική πρόταση που θα απορρέει από την ανάγκη διαφύλαξης και εδραίωσης των εθνικών αξιακών, πολιτισμικών και ιστορικών προτεραιοτήτων, που θα υπερβαίνει κάθε κοινοτική και παντός είδους νεοταξίτικη οδηγία – Δούρειο ίππο στο μαλακό υπογάστριο του Ελληνισμού.

Η αρμοδιότητα της διαμόρφωσης της συγκεκριμένης πολιτικής πρότασης θα πρέπει να ανατεθεί σε εγνωσμένου κύρους επιστήμονες κοινωνιολόγους και ιστορικούς και όχι σε αμφιλεγόμενα ξεβουρτσάλια που δεν κρύβουν το μίσος τους για την εθνική ταυτότητα, για τη φυσιογνωμία της Ελληνικής ιστορίας και για την πολιτισμική ταυτότητα του τόπου μας.

Η επανεξέταση της όλης προσπάθειας, δεν μπορεί να γίνει αποσυνδεδεμένα από τις πρόσφατες εξελίξεις και την επικίνδυνη δυναμική που διαβλέπεται να αποκτούν, στο φώς της επιθετικότητας του ισλαμοφασισμού και των επικίνδυνων γεωπολιτικών του σχεδιασμών για την Ευρώπη και ιδιαίτερα για τη χώρα μας.

Και φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει αποσυνδεδεμένα από την ανάγκη ουσιαστικής επανεξέτασης του λαθρολάγνου προσανατολισμού όλων εκείνων που με τον τρόπο και την ανοχή τους συνέβαλαν στο να ισχυροποιηθεί στον τόπο μας η παρουσία του ισλαμικού εφιάλτη.

Στα πλαίσια αυτής της συνολικής επανεξέτασης, θα πρέπει να αναθεωρηθεί άμεσα και το σύνολο των επικίνδυνων σχεδιασμών για την υπόθεση του ισλαμικού τεμένους, και όλα αυτά άμεσα, πριν ο εφιάλτης ξεσπάσει ανεξέλεγκτα και μέσα στην ίδια μας τη χώρα.

Επιτέλους ελεεινοί…
Το ότι είστε τενεκέδες ξεγάνωτοι το αποδείξατε κατ επανάληψη και με τον πλέον υποδειγματικό για τα αφεντικά σας τρόπο. Το αποδεικνύετε και με το «αντιρατσιστικό» του αίσχους, επιχειρώντας να προσδώσετε χαρακτηριστικά «δημοκρατίας και ουμανισμού» στην πιο δόλια επίθεση που χορογραφείται με στόχο την Ελληνική κοινωνία.

Μήπως ήρθε η στιγμή να πείτε και κανένα ΟΧΙ στις συμμορίες  που σας υπαγορεύουν αποφάσεις, αποδεικνύοντας έτσι πως δεν απωλέσατε ολοκληρωτικά την Ελληνική σας φυσιογνωμία έστω και ως ανάμνηση???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom