Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Στις φυλακές Χίου πρώην διευθυντής της Πολεοδομίας Σύρου


Στις φυλακές Χίου πρόκειται να οδηγηθεί o πρώην διευθυντής της Πολεοδομίας Σύρου Δημήτρης Μπουντούρης.
Όπως γράφτηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Μπουντούρης κρίθηκε προφυλακιστέος από τον ανακριτή το βράδυ της Τετάρτης για την υπόθεση
του σκανδάλου της Πολεοδομίας Σύρου (διαβάστε εδώ περισσότερα).
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Δ/νσης Κυκλάδων όπου πέρασε τη νύχτα.
Το πρωί της Πέμπτης οριστικοποιήθηκε ότι θα οδηγηθεί στις δικαστικές φυλακές Χίου, μιας και αρχικά υπήρχαν σκέψεις για μεταφορά του στον Κορυδαλλό.
Το πιθανότερο σενάριο είναι η μεταφορά του Δημήτρη Μπουντούρη από την Σύρο στον Πειραιά με πλοίο της γραμμής το απόγευμα της Πέμπτης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει νέο ταξίδι για να οδηγηθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα της Χίου.
Η είδηση της προφυλάκισης του Δημήτρη Μπουντούρη έχει προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία, μιας και η υπόθεση του σκανδάλου της Πολεοδομίας Σύρου, εδώ και μια 5ετία περίπου έχει έρθει στην επιφάνεια.
Ίσως η εξέλιξη αυτή να εξέπληξε πολλούς, ωστόσο, αυτά είναι τα δεδομένα της υπόθεσης.
Υπενθυμίζεται επίσης, ότι εντός του Αυγούστου θα οδηγηθεί στον ανακριτή για κατάθεση και ο πρώην υποδιευθυντής της Πολεοδομίας Σύρου, Κυριάκος Δικτυόπουλος. Ο κ. Δικτυόπουλος είχε προφυλακισθεί στο παρελθόν για άλλη υπόθεση που αφορούσε χρέη προς το δημόσιο, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom