Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Τζίρος 2 εκ. ευρώ στο πάρτι της χλιδής με Αντώνη Ρέμο και Χούλιο Ιγκλέσιας στη Μύκονο (βίντεο)

Στα 71 χρόνια του ο Χούλιο Ιγκλέσιας έμαθε πως διασκεδάζουν οι πλούσιοι στη Μύκονο

Πανικός σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Ψαρού της Μυκόνου.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος έδωσε την καθιερωμένη πλέον ετήσια συναυλία του στο top spot της Μυκόνου, το bar-restaurant Nammos. Μαζί του στην σκηνή εμφανίστηκε φέτος ο θρύλος της διεθνούς μουσικής, Χούλιο Ιγκλέσιας.

Kοσμικοί, επιχειρηματίες αλλά και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο έγιναν μια ωραία ατμόσφαιρα, διασκεδάζοντας στους ρυθμούς των δύο αγαπημένων ερμηνευτών.

Ένας μικρός χαμός είχε ξεκινήσει από νωρίς, καθώς όλοι ήθελαν να δουν τον Αντώνη και τον Χούλιο επί το έργον. Πρώτος έκανε την εμφάνισή του ο 71χρονος Λατίνος καλλιτέχνης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε για τις ερμηνείες του, ενώ τραγούδησε και ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο. Στην συνέχεια, την σκυτάλη πήρε ο Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος παρέσυρε τους πάντες στο μελωδικό του ταξίδι.

Ανάμεσα στους περίπου δύο χιλιάδες ανθρώπους που απόλαυσαν την συναυλία, ήταν ο Παντελής Παντελίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον αγαπημένο της Κώστα Πηλαδάκη. Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου δεν σταμάτησε στιγμή να χορεύει, όπως και στο πάρτυ της Βίσση. Εκεί ήταν και οι όμορφες Όλγα Πολίτη και Κατερίνα Τοπούζογλου. Μετά από περίπου δύομιση ώρες ολοκληρώθηκε το live, ενώ οι διάσημοι σε τρελά κέφια χόρευαν πάνω στα τραπέζια.

Δείτε τι έγινε στην συναυλία αλλά και τι δήλωσαν επώνυμοι στο αποκλειστικό βίντεο του Μykonos Live Tv.


http://mykonoslivetv.com/
ΑΥΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ....

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τζίρος 2 εκατ. ευρώ στο πάρτι με Ρέμο και Χούλιο Ιγκλέσιας

Δύο εκατομμύρια ευρώ τζίρος σε μία βραδιά για μία συναυλία. Τόσα πλήρωσαν σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Οικονομικών, οι περίπου 2.000 άνθρωποι, στην πλειονότητα τους επιχειρηματίες και κοσμικοί που βρέθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στο καθιερωμένο πλέον ετήσιο καλοκαιρινό πάρτι χλιδής δημοφιλούς μπαρ-ρεστοράν της Μυκόνου.

Σταθερός πρωταγωνιστής και φέτος ήταν ο Αντώνης Ρέμος και επίσημος προσκεκλημένος ο Χούλιο Ιγκλέσιας, ο οποίος στα 71 χρόνια του έμαθε πως διασκεδάζουν οι πλούσιοι στη Μύκονο.

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης όλα ήταν έτοιμα για το λαμπερό πάρτι της χρονιάς. Η πλωτή σκηνή βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από την παραλία, τα τραπεζάκια, οι καρέκλες και φυσικά οι σαμπανιέρες είχαν στηθεί. Όσο περνούσε η ώρα και βράδιαζε, η Ψαρού έμοιαζε απροσπέλαστη.

Αυτήν τη φορά πάντως, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, δεν έγινε πάρτι φοροδιαφυγής, καθώς οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ είχαν ακροβολιστεί σε όλα τα επίμαχα πόστα προκειμένου να μην τους ξεφύγει το παραμικρό. Έτσι λοιπόν αποδόθηκε κανονικά ο ΦΠΑ, που ανερχόταν στο ποσό των 500.000 ευρώ.

Πηγή ΕΘΝΟΣ

Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom