Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Θεωρίες συνωμοσίας για το κάλεσμα του Τσίπρα από τον Παπούλια μετά το... γεύμα με τον Σαμαρά


Ερωτήματα και... θεωρίες συνωμοσίας προκαλεί η απόφαση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια να καλέσει σήμερα στις 15:00 στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.


Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να συναντήσει τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μόλις λίγες ώρες μετά από γεύμα... μυστήριο που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. 

Μυστήριο καλύπτει τους λόγους που ο Κάρολος Παπούλιας κάλεσε σε «ιδιωτικό» γεύμα το Αντώνη Σαμαρά, λίγο πριν ο πρωθυπουργός αναχωρήσει για το Μπακού του Αζερμπαιτζάν (ταξίδι που τελικά ματαιώθηκε λόγω βλάβης στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος) όπου και θα υπέγραφε τη συμφωνία κατασκευής του αγωγού ΤΑΡ αλλά και την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ. 

Τον κ. Σαμαρά συνόδευαν σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης και ο διευθυντής του Πολιτικού του Γραφείου κ. Μπούρας, ενώ από την Προεδρία της Δημοκρατίας στο γεύμα παρακάθισαν ο διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Μπίτσιος και ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας κ. Γεωργίου.

Όσον αφορά το... «μενού» είναι βέβαιο ότι οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, αλλά και τις διεθνείς εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom