Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Δεν παίζονται ρε οι άνθρωποι(;)! - Κάνουν "φιλανθρωπία" με ξένα κόλυβα - Αυξάνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για να καλύψουν τις επανασυνδέσεις ρεύματος (βίντεο)

Μανιάτης και Μιχελάκης από τα τηλεοπτικά παράθυρα "έλυσαν" το πρόβλημα των χιλιάδων νοικοκυριών που ξεπαγιάζουν ή και πεθαίνουν από τη διακοπή ρεύματος
Βρήκαν για μια ακόμα φορά την ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ,χαράτσι στου υπόλοιπους!!!!

-  O υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης από τον ΑΝΤ1 ανακοίνωσε πως οι καταναλωτές της ΔΕΗ θα επιβαρυνθούν το κόστος επανασύνδεσης νοικοκυριών που δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα
- Ακριβαίνουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ για να κάνουν κοινωνική πολιτική με τα χρήματα μας
- Διαβάστε τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού που περήφανος πλέον υπόσχεται πως δεν θα μείνει κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα
- Τα ίδια περίπου είπε και ο Μιχελάκης κι αυτός πιστεύοντας πως κάνει κοινωνική πολιτική,από στασίδι του Mega

Οι άνθρωποι(;) δεν στέκουν στα καλά τους!
Πρώτα εξαθλιώνουν τον κόσμο κι αφού πεθάνουν κάποιοι χαρατσώνουν τους υπόλοιπους ως αυθεντικοί "φιλάνθρωποι" για να ρίξουν τις στάχτες από τα αποκαϊδια στα μάτια μας!!! 
Φτου σας ρε να μην  σας ματιάσουμε!

Σε πλήρη εφαρμογή της θεωρίας ''μνημόσυνο με ξένα κόλυβα'' προχωράει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει το επείγον και εκρηκτικό πρόβλημα χιλιάδων νοικοκυριών που μέσα στο καταχείμωνο δεν έχουν ρεύμα.

Αυτο που είναι εξοργιστικό δεν είναι το ποσό της αύξησης, αφού εάν τους πιστέψουμε θα είναι μόλις μισό ευρώ το χρόνο, αλλά η λογική τους ακόμα και σε αυτές τις εποχές να μεταφέρουν τα πάντα στις πλάτες των πολιτών και μετά να εμφανίζονται ως κοινωνικά ευαίσθητοι που δίνουν και λύσεις!

''Μνημόσυνο με ξένα κόλυβα''
Προσέξτε τώρα πως ο υπερφορολογούμενος πολίτης, αν και ο κύριος Στουρνάρας έχει αντίθετη γνώμη, αναλαμβάνει να λύσει ότι δεν μπόρεσε η κυβέρνηση και ότι αρνήθηκαν οι δήμαρχοι, δηλαδή την επανασύνδεση του ρεύματος.

"το κόστος θα το αναλάβουν οι πολίτες με μικρή αύξηση, της τάξης του 0,50 ευρώ, στους λογαριασμούς της ΔΕΗ"
Ο αρμόδιος υπουργός Γ. Μανιάτης δήλωσε πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 πως το κόστος θα το αναλάβουν οι πολίτες με μικρή αύξηση, της τάξης του 0,50 ευρώ, στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

''Η απόφαση είναι αυτές οι μερικές χιλιάδες συνανθρώπων μας να αποτελέσουν μια ειδική κατηγορία του ειδικού κοινωνικού τιμολογίου ώστε με ένα κόστος περίπου μισό ευρώ το χρόνο για όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές της ΔΕΗ να γίνει η αποπληρωμή της απαιτούμενης δαπάνης''.

Μετά την φαεινή ιδέα να γίνεται δήλαδή κοινωνική πολιτική με λεφτά άλλων, ο κύριος Μανιάτης δήλωσε πως δεν θα μείνει χωρίς ρεύμα καμία ''αδύναμη'' οικογένεια!

Και ο Μιχελάκης: Έτσι θα γίνεται η επανασύνδεση του ρεύματος

Στο θέμα της ΔΕΗ αλλά και στο πώς θα γίνει η επανασύνδεση του ρεύματος στα αδύναμα νοικοκυριά, αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Πρώτο μέλημα» της κυβέρνησης είναι «να επανασυνδεθεί το ρεύμα στα αδύναμα νοικοκυριά το συντομότερο δυνατόν» διευκρίνισε ο κ. Μιχελάκης, ενώ σημείωσε ότι για το κοινωνικό τιμολόγια και το δωρεάν ρεύμα στους αδύναμους, θα επιβαρύνονται οι συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΗ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom