Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Νεκρός βρέθηκε ο σέρφερ στη Λούτσα


Νεκρός εντοπίστηκε τα μεσάνυχτα ο 44χρονος σέρφερ που αγνοούνταν από προχθές στην παραλία της Λούτσας.

Τα ίχνη του άτυχου άνδρα, που έκανε σερφ στην περιοχή, χάθηκαν την
Τετάρτη στη θαλάσσια περιοχή νότια της Αρτέμιδας.Από χθες βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του στις οποίες μετείχαν άνδρες του λιμενικού, της αστυνομίας αλλά και πολίτες.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου αγνοούμενου, ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19:00 της Πέμπτης και στην περιοχή επιχειρούσαν ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του λιμενικού και από ξηράς περιπολικά οχήματα του Λαυρίου και της Ραφήνας καθώς και ιδιώτες με τα οχήματά τους.

Δυστυχώς τα μεσάνυχτα ο άτυχος σέρφερ βρέθηκε νεκρός!

Σημείωση Ζείδωρον:Επειδή σε κάποια φόρουμ γίνεται συζήτηση για το πότε ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο για το περιστατικό (διότι αν ενημερώθηκε Πέμπτη υπάρχει καθυστέρηση 24ώρου),δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου από τη σελίδα του Λιμενικού Σώματος.

Το δελτίο αναρτήθηκε την Παρασκευή 13/12 ,ώρα 07:18 και γράφει καθαρά ότι:"Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, για αγνοούμενο 43χρονο χειριστή ιστιοσανίδας στην θαλάσσια περιοχή Αρτέμιδας".Συνεπώς μιλάει για  το απόγευμα της Πέμπτης 12/12....
Πιο κάτω μάλιστα επιβεβαιώνει το απόγευμα της Πέμπτης αφού γράφει:"Αμεσα στο σημείο έσπευσαν........ Λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρός"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom