Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Σφάζονται οι φαμίλιες

Γράφει το Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr
Νέο κρούσμα δισέλιδης υστερίας στο ΠΟΝΤΙΚΙ για τα ΕΛΠΕ. Στόχος ο Γιάννης Κωστόπουλος.
Μιλάω για τον ισχυρό καράφλα του οργανισμού και άνθρωπου του Σπυρέϊκου και όχι για τον χρεοκοπημένο Μεσσήνιο τραπεζίτη και μελαγχολικό ιστιοπλόο.

Το ΠΟΝΤΙΚΙ βάζει κάτω νούμερα και ποσοστά για να πει ότι ο Κωστόπουλος, απαξιώνει την εταιρεία με τρόπο που εμποδίζει το να πάει το μερίδιο του σε μέτοχο άλλο από τον Σπύρο.
Όλα αυτά εκφράζουν βεβαίως τον εκνευρισμό του Φρυδάτου Πατριάρχη γνωστής Κρητικής οικογένειας, ο οποίος αισθάνεται ότι βλέπει ξανά το ίδιο έργο που έχει δει επί Σημίτη.
Τότε Χριστουδουλάκης και Άκης είχαν ανοίξει την πόρτα των ΕΛΠΕ στο Σπυρέϊκο. Μάλιστα οι, κατά τα άλλα, υπερδραστήριοι εισαγγελείς ουδόλως έχουν ασχοληθεί με κάτι εκατομμυριάκια που είχαν πάει προς το σκοπό αυτό, στον σιδεροδέσμιο πλέον Σμπώκο, με αποτέλεσμα το κομμάτι αυτό της έρευνας να έχει (προσοχή στο κεφαλαίο γράμμα) Χρονίσει.
Νωρίτερα το Σημιτέϊκο είχε ανοίξει το δρόμο του Λάτση στο Τραπεζικό σύστημα και πάνω στις στάχτες της Τράπεζας Εργασίας εγεννήθη η Eurobank. Τώρα η Eurobank έχει κρατικοποιηθεί αλλά ο Σπύρος έχει μπει από το παράθυρο στην Εθνική αφού ανέβηκε τα σκαλιά του Μαξίμου να δει τον Σαμαρά.
Mε τις λοβιτούρες που γίνονται εν όψει της πώλησης της Eurobank το 2014, καθώς και τη χλαπάτσα που έχει φάει η Εθνική υπό τον Τουρκολιά, δεν είναι απίθανο ο Ελβετός Σπύρος να βρεθεί πάλι κυρίαρχος στα τραπεζικά.
Ο Φρυδάτος το έχει ξαναζήσει αυτό, έχει αρχίσει να ζώνεται με φίδια και να εκνευρίζεται. Κάτι που εξηγεί την επιστράτευση του γνωστού τρωκτικού των ΜΜΕ για να στείλει μηνύματα.
Οι φαμίλιες λοιπόν του Ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου συνεχίζουν να σφάζονται και πάνω στο κουφάρι της ελληνικής οικονομίας.
Με τους Σαμαρο-Στουρνάρες στη μέση ως παλακίδα, που πάνε μία με τον έναν και μια με τον άλλο.
Στέναξε το περιστύλιο της Βουλής στην προσπάθεια να γίνουν «γαργάρα» τα πρόστιμα (κανονικό vedemecum) που τόσο ενοχλούν τον Φρυδάτο, τον οποίο πασχίζουν με κάθε τρόπο να τον ικανοποιήσουν.
Είναι όμως φαταούλας, και αυτός όπως ο Σπύρος.
Το αποτέλεσμα βεβαίως θα είναι, να φάνε στο τέλος τους Σαμαρο-Στουρνάρες ή μάλλον να τους καταπιούν αμάσητους.  
http://lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom