Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Βάλθηκαν να πεθάνουν το Βενιζέλο! - Ποια κόρη του μπαμπά "πάει" για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; - Ποιο από τα παλιά στελέχη φτιάχνει νέο κόμμα;

Εκεί στο ΠΑΣΟΚ βάλθηκαν να πεθάνουν το Βαγγέλη Βενιζέλο!
Μέχρι προχτές είχε τις δημοσκοπήσεις που του προκαλούσαν απανωτά εμφράγματα.Ξαφνικά εμφανίζονται οι 11 και στο καπάκι οι 75,αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις κυκλοφόρησε και μια Σαββατιάτικη εφημερίδα και τον ξέκανε τελείως.


Αν δεν κάνουν πλάκα στο Βαγγέλη,τότε μιλάμε για πολύ γέλιο!
Μέχρι δακρύων που λέγανε και στον παλιό καλό Ελληνικό κινηματογράφο.

Η εφημερίδα Παραπολιτικά λοιπόν αναφέρεται στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στα σενάρια διαδοχής του που έχουν πέσει στο τραπέζι του κόμματος(;).

Ενα απ' αυτά τα σενάρια φέρνει τη Φώφη Γεννηματά στο τιμόνι του οδηγού καθότι συγκεντρώνει στο πρόσωπό της όλα εκείνα που χαρακτηρίζουν έναν "ηγέτη"!

 Η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας πέραν της αποδοχής που τυγχάνει εντός του κόμματος ,δείχνει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη ισχυρών οικονομικών παραγόντων ,όπως για παράδειγμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη και επί πλέον  διαθέτει ισχυρά ερείσματα και σε επίπεδο πρεσβειών.

Και το κυριότερο:είναι κι αυτή γόνος πολιτικού!αντάξια κόρη του αείμνηστου μπαμπά της Γιώργου Γεννηματά!

Σαν να μην έφταναν αυτά κι άλλο πλήγμα στα πλευρά του Βαγγέλη και του ΠΑΣΟΚ!
Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε:Σφήνα στο ΠΑΣΟΚ: Νέο κόμμα από τον Λαλιώτη με τις ευλογίες του Τσίπρα!

Δεν ξέρουμε αν η εφημερίδα Παραπολιτικά κάνει πλάκα στο Βενιζέλο ή αν πράγματι πίσω από την πλάτη του μαγειρεύεται διαδοχή και διάσπαση (εδώ κολάει κι ο Τσίπρας!!!) μαζί.

Αν συμβαίνει το δεύτερο μιλάμε για πολύ πλάκα,μέχρις εξαφανίσεως από τον πολιτικό χάρτη του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος στα χέρια του Βαγγέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom