Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Φοβάστε να τους αγγίξετε (τους διεφθαρμένους κρατικούς λειτουργούς) - 50 εκ. € άρπαξε δικαστής!!!

— Νέες αποκαλύψεις για το Παραδικαστικό Νο2 φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπoυλου, που προβάλλεται από το κανάλι EXTRA 3 κάθε Δευτέρα στις 23.30 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέσω του OTETV σε όλη την Ελλάδα αλλά και από το διαδίκτυο, μέσω του zougla.gr.
— Στο επίκεντρο του σημερινού ρεπορτάζ μπαίνουν οι καταγγελίες του οικονομολόγου-λογιστή Γ. Σαραντίδη για τη φοροδιαφυγή μαμούθ, άνω των 700 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορούν δύο εκ των μεγαλύτερων επιχειρηματιών της χώρας.
— Επίσης στην εκπομπή θα παρουσιαστεί καταγγελία – φωτιά για δωροδοκία ανώτατων δικαστικών οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστήσει σε δίκες πολιτικών προσώπων και οι αποφάσεις τους έχουν συζητηθεί στο πανελλήνιο. Μάλιστα, ο ένας φέρεται να αγόρασε οικόπεδο με το… ΑΦΜ του πατέρα του, ενώ διαθέτει παράλληλα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία.

— Δεν αγγίζουν τη διαφθορά
— Σε κάθε ευνομούμενη Πολιτεία, όπου οι θεσμοί λειτουργούν ορθά και οι δημόσιοι λειτουργοί υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, θα περίμενε κάποιος -δικαιολογημένα- την παρέμβαση των Αρχών, προκειμένου να ελέγξουν τις καταγγελίες για την ασυδοσία των ισχυρών και των κρατούντων.
— Μείναμε έκπληκτοι. Τα αντανακλαστικά των ελεγκτικών υπηρεσιών ήταν παροιμιώδη. Μόνο που η έρευνα δεν ξεκίνησε από τους καταγγελλόμενους, αλλά από τον δικηγόρο του καταγγέλλοντος. Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά το τέλος της «Ζούγκλας» την περασμένη Πέμπτη, οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας έκαναν έφοδο στο δικηγορικό γραφείο του Νίκου Διαλυνά, πληρεξούσιο δικηγόρο του Γ. Σαραντίδη, και ξεκίνησαν αναδρομικό έλεγχο των οικονομικών του στοιχείων σε βάθος επταετίας.

— Τρόποι επικοινωνίας:
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή και μέσω της Τηλεόρασης της Ζούγκλας, ενώ όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και να συμμετέχετε στις εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος», μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 211 5550 500 ή να στείλετε e-mail στο kitrinostypos@zougla.gr
Μπορείτε επίσης κατά τη διάρκεια της εκπομπής να στείλετε e-mail: kitrinostypos@zougla.gr εάν θέλετε η άποψη, το σχόλιο ή η καταγγελία σας να φτάσουν στο στούντιο, απ΄όπου μεταδίδεται η εκπομπή «Kίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.
ΠΗΓΗ: ΖΟΥΓΚΛΑ
  — Καταγγελία φωτιά:  Φακελάκι σε δικαστή
  — Καταγγελίες φωτιά για γνωστή εν ενεργεία εφέτη  και τον σύζυγο της, επίσης εν ενεργεία πρόεδρο εφετών, έκανε επιχειρηματίας από την Καλαμπάκα στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Φαμίσης, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στην Καλαμπάκα κατήγγειλε ότι η εφέτης , το 1997 εισέπραξε 50.000.000 δραχμές, προκειμένου να δικάσει υπέρ του ενός αδερφού του, συνδικαιούχου της τουριστικής επιχείρησης, λαμβάνοντας υπόψη ως στοιχείο, ένα πλαστό αντέγγραφο, που ωφελούσε τον συγκεκριμένο μέτοχο και το είχε συντάξει ο εφέτης σύζυγος της.
Η ιστορία ξεκινάει στις αρχές του 1990, όταν τα τρία αδέρφια της οικογένειας Φαμίση αποφάσισαν να ανοίξουν ένα ξενοδοχείο, έχοντας ισόποσα ποσοστά.
Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν καθώς ξεκίνησαν οι προστριβές μεταξύ τους. Τότε ο ένας από τους τρεις αδελφούς αποφάσισε να αποχωρήσει από την επιχείρηση, αφήνοντας στο τιμόνι της, τους άλλους δύο.
  — Ο Νίκος Φαμίσης και ο αδερφός του, Κώστας αποφάσισαν να διαχειριστούν μόνοι τους το ξενοδοχείο. Μάλιστα, ο Νίκος μεταβίβασε μέρος των μετοχών του στον Κώστα, προκειμένου ο τελευταίος να έχει την πλειοψηφία και να ασκεί διοικητικά καθήκοντα.
Όπως κατήγγειλε όμως ο επιχειρηματίας,μέσω ενός πλαστού αντεγγράφου, ο αδερφός του Χρήστος κατάφερε, με την βοήθεια της εφέτη, να επιστρέψει στην επιχείρηση και να αναλάβει τα ηνία αυτής.
Συγκεκριμένα ο αδερφός του έδωσε μπροστά στα μάτια του καταγγέλλοντα 50 εκατομμύρια δραχμές στην εφέτη και στην γραμματέα της, για απόφαση που βασίστηκε στο πλαστό αντέγγραφο, το οποίο μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, είχε συντάξει ο εφέτης σύζυγός της, εισπράττοντας 500 χιλιάδες δραχμές.
  — Το «ύποπτο» λάθος
Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος εφετών εμφανίζεται τον Δεκέμβριο του 1998 να αγοράζει, έναντι 3.450.000 δραχμών έκταση 859 τμ στην περιοχή των Τρικάλων δηλώνοντας ψευδές Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.
Ειδικότερα, από τα συμβόλαια τα οποία βρίσκονται στη διάθεση της εκπομπής, προκύπτει ότι το ΑΦΜ που δήλωσε ο εν λόγω δικαστής ανήκει στον πατέρα του, ο οποίος πρόσφατα απεβίωσε.
ΠΗΓΗ: ΖΟΥΓΚΛΑ
από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom