Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η γκαγκαδιά της ημέρας! Ο εγγονός του Μητσοτάκη, θα ζητήσει ενοίκιο 20 € για κάθε κολώνα της… ΔΕΗ


— Η προεκλογική περίοδος των αυτοδιοικητικών γκαγκάδων μας έφτασε… Εμπρός βήμα ταχύ, να τη προϋπαντήσωμε, στη πόρτα της ΔΕΗ….

— Μπορεί φτηνό ρεύμα να μη βρέθηκε κι΄ ο κάθε μπατίρης να καίει νοβοπάνια και νάϋλον στις ξυλόσομπες, αλλά φτηνή προεκλογική καμπάνια, για κάθε αυτοδιοικητικό απατεώνα, βρέθηκε και η ατμόσφαιρα πάει να… ηλεκτρισθεί.

— Ποιος φούστης πέταξε τη μακακία, να πρωταγωνιστήσουν οι κλέφτες κάθε δημαρχίας, στις επανασυνδέσεις ρεύματος στα σπίτια τα άφραγκα ΚΑΙ αμέσως όλα τα σαΐνια βγήκαν στο γήπεδο και κλοτσούν από δω κι΄ από κει, όλες τις εκδοχές, που είναι η εξής μία: μια μπάλα από κουρέλια της ΔΕΗ…!!!

— Σήμερα, το http://prassia-eyrytanias.blogspot.gr, μου έστειλε την μέχρι στιγμής μεγαλύτερη παπαριά της ημέρας, με δράστη έναν γκαγκά από κληρονομικότητα. Του πανέξυπνου υιού Ντόρας Μπακογιάννη και εγγονού του βρυκόλακα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!!!!

— Φίλοι μου αγαπημένοι, ο πολιτικός κόπανος Κώστας Μπακογιάννης και δήμαρχος Καρπενησίου, χωρίς να ξοδέψει δράμι από την ανύπαρκτη φαιά ουσία, και ούτε δεκάρα από τα ταμεία του, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει ενοίκιο από την ΔΕΗ, 20 € για κάθε κολόνα της…. ΔΕΗ…!!!

— Εγώ δεν πάω για απατεώνας δήμαρχος Καρπενησίου, καθότι δεν διαθέτω συγγένεια με τον βρυκόλακα, αλλά έχω την απάντηση, περιμένοντας την επανάληψη από τον πολιτικά πανηλίθιο εγγονό.
από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom