Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ - Ερχεται τρομερό κρύο από 10 έως και 13 του μήνα!!!


Η εγκυρότητα στις προγνώσεις μας ως και τώρα αγγίζει το απόλυτο της επιτυχίας, μιας και ότι έχουμε αναφέρει τόσο για το κρύο όσο και για τις χιονοπτώσεις έπεσε μέσα. Υπάρχουν και άρθρα που το αποδεικνύουν. Αυτά που λέμε αποτελούν δική μας προσωπική πρόγνωση και δεν δίνουμε σημασία σε άλλες προγνώσεις, μιας και δεν είναι τόσο έγκυρες και μιας που οι δικές μας προγνώσεις πέφτουν μέσα.

Πιο αναλυτικά :

Παρά το ότι ακόμα και τώρα σε πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδα κάνει τσουχτερό κρύο, το κρύο αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στην Κρήτη. Το κρύο θα κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλη την Ελλάδα, από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, ενώ φαίνεται να διατηρείται ως και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, περίπου 3 μέρες δηλαδή. Μιλάμε για θερμοκρασίες που ακόμα και σε παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής χώρας, θα πέφτουν κάτω από τους 0oC, ενώ στην βόρεια Ελλάδα, ίσως αγγίζουν και τους -10oC.

Κάποιες χιονοπτώσεις φαίνεται να πέφτουν κυρίως στην ανατολική Στερεά, την Θράκη, την ανατολική Πελοπόννησο και ίσως και σε νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ωστόσο δεν θα έχουν έντονο χαρακτήρα.

Διανύουμε αναμφίβολα και ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα, τον πιο κρύο Δεκέμβριο ως τώρα, των τελευταίων ετών, αλλά και γενικότερα τον πιο άνομβρο ως τώρα Δεκέμβριο, κυρίως από πλευράς αξιόλογων χιονοπτώσεων σε πολλές περιοχές, πέρα της δυτικής Μακεδονίας.

Πιστεύουμε ότι το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, θα κυλίσει και αυτό με πολύ κρύο, αλλά και αυτή την φορά και με χιονοπτώσεις, αξιόλογες κυρίως στα τέλη του δεκαημέρου αυτού. Νεότερα τις επόμενες μέρες σε άρθρα μας.
http://greek-weather.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom