Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Υπερευαίσθητε γιε του μπαμπά σου,Ανδρέα Ψυχάρη,ρώτα να σου πουν ποιος σκότωσε τον Παναγούλη,τον Τσιρώνη,το Λαμπράκη και μερικές χιλιάδες ακόμα Ελλήνων

Ζούμε σε μια εποχή που ο καθένας βαφτίζει εαυτόν δημοκράτη και τίμιο και νομίζει ότι μπορεί να λέει ότι κατεβάσει η γκλάβα του μέσα στο κοινοβούλιο

Ζήτησε λέει το λόγο επι προσωπικού ο βουλευτής της Ν.Δ.,κύριος Ανδρέας Ψυχάρης,για να πει στην ολομέλεια (υποτίθεται) της Βουλής ότι "δεν μπορεί να κάθεται στα ίδια έδρανα με δολοφόνους"!!!

Ακου να δεις φίλε μου θράσος από το γιο του Σταύρου Ψυχάρη.

Σήμερα,λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής,ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης επικαλούμενος προσωπικό ζήτημα, πήρε τον λόγο για να δηλώσει ότι δεν μπορεί να ανεχθεί την παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εναντίον των οποίων έχουν ασκηθεί διώξεις για βαριά εγκλήματα.

«Δεν μπορώ να ανεχθώ να είμαι στην αίθουσα μαζί με δολοφόνους, με αυτούς που δολοφονούν τη Δημοκρατία» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Προς τιμήν του ο προεδρεύων κύριος Μαρκογιαννάκης πήρε την  απόφαση να του κλείσει τα μικρόφωνα και να μην του επιτρέψει να συνεχίσει την παρέμβασή του.

Στα έδρανα της Χρυσής Αυγής, εκείνη τη στιγμή, βρίσκονταν οι βουλευτές Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Μιχάλης Αρβανίτης,οι οποίοι δεν αντέδρασαν!

Απάντησε όμως μέσω twitter ο Ηλίας Κασιδιάρης στον γιο του μπαμπά Ψυχάρη:«Δεν ανέχομαι να είμαι στην ίδια αίθουσα με κλέφτες, απατεώνες, διεφθαρμένους, δολοφόνους χιλιάδων Ελλήνων και ανδρείκελα ξένων τοκογλύφων».

Για την ώρα δεν υπάρχει αντίδραση,άλλωστε όπως δήλωσε ο κύριος Α.Ψυχάρης δεν ανέχεται δολοφόνους στην... παρέα του.

Ρώτα αγόρι μου το μπαμπά σου,που τα έζησε από πρώτο χέρι,να σου πει ποιοι σκότωσαν τον Αλέκο Παναγούλη,τον Βασίλη Τσιρώνη,το Γρηγόρη Λαμπράκη (τότε ήσουν ακόμα αγένητος) και πρόσφατα κάμποσες ακόμα χιλιάδες Ελλήνων,δες σε ποια παράταξη ανήκεις  κι έλα μετά να μας ξαναμιλήσεις για δημοκρατία και δολοφόνους.

Αντε καλό μου παιδί,ρώτησέ τον μιας και μέχρι σήμερα φαίνεται να αγνοείς τη σύγχρονη ιστορία μας,στην οποία πλην του μπαμπά σου έβαλες και συ το χεράκι σου ψηφίζοντας μνημόνια!

Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε τους χρυσαυγίτες δολοφόνους,αλλά δεν ανεχόμαστε και μαθήματα δημοκρατίας από τον Ανδρέα Ψυχάρη,βουλευτή που ψήφισε μνημόνια,γιο του Σταύρου Ψυχάρη και βαφτιστήρι του χουντικού υπουργού Βύρωνα Σταματόπουλου.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom