Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: η λίστα με τα ονόματα των 100 πλουσίων,που η τρόικα "κάρφωσε" στην Εφορία

ΕΡΩΤΗΜΑ:Ποιος και γιατί έδωσε τη λίστα στο Θέμο πριν γίνει ο έλεγχος;
Επικοινωνιακά παιχνίδια του Mr Ράιχενμπαχ ή των δικών μας;
Ντόρος,τζερτζελές,προπέτασμα για τα τεκτενόμενα και στο τέλος άνθρακες ο θησαυρός,ενώ τα μέτρα για τον λαουτζίκο πέφτουν σαν το χαλάζι!
Ζείδωρον

Οι Γάλλοι ειδικοί της Task Force,υποκαθιστώντας το ΣΔΟΕ, έστειλαν στην τρόικα λίστα με 100 ονόματα πλούσιων Ελλήνων υποστηρίζοντας πως ενδεχομένως να φοροδιαφεύγουν!!!

Οι Γάλλοι που εκπαιδεύουν τους Έλληνες εφοριακούς στο κυνήγι των φοροφυγάδων, χρησιμοποιούν μαθηματικούς τύπους βάσει των οποίων μπορούν να υπολογίσουν την περιουσία των Ελλήνων φορολογουμένων βήμα βήμα.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», με αυτούς τους μαθηματικούς τύπους, οι ειδικοί του Χορστ Ράιχενμπαχ μπορούν να προσδιορίσουν το εισόδημα με βάση το ύψος της περιουσίας και τον τρόπο διαβίωσης του φορολογούμενου, όπως αυτός προκύπτει από τις δαπάνες που πραγματοποιεί.

Στη συνέχεια τα ονόματα όσων θεωρούνται ύποπτοι φοροδιαφυγής θα ελεγχθούν για να αποσαφηνιστεί αν υπάρχει ή όχι παράβαση κι εν τω μεταξεί τους έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια.

Με βάση αυτούς τους τύπους, οι Γάλλοι ελεγκτές προχώρησαν στη σύνταξη μίας λίστας με 100 ονόματα εφοπλιστών, επιχειρηματιών, γιατρών, δικηγόρων και εισοδηματιών, ενώ κάποια από αυτά τα ονόματα βρίσκονται και στη λίστα Λαγκάρντ.

"Ερχονται κι άλλοι ύποπτοι απ' όσους έχουν και κατέχουν"! απειλεί ή προειδοποιεί η εφημερίδα;

ΙΔΟΥ Η ΛΙΣΤΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενας απο τους 100 ειναι ο εκλιπων πατερας μου.