Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Aπόπειρα δολοφονίας του Β.Ρέστη στον Κορυδαλλό

ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ - ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΔΙΕΦΥΓΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ
Διαψεύδεται αρμοδίως η είδηση
Απόπειρα δολοφονίας του προφυλακισμένου μεγαλοεφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη σημειώθηκε πριν λίγη ώρα από Αλβανούς συγκρατούμενούς του: Την ώρα που προαυλιζόταν δέχτηκε επίθεση Αλβανών κρατουμένων με μαχαίρι.
Αρχιφύλακας του Κορυδαλλού έσπευσε να βοηθήσει τον προφυλακισμένο
εφοπλιστή, αλλά ήταν αργά καθώς οι Αλβανοί τον τραυμάτισαν σοβαρά στο λαιμό κοντά στην καρωτίδα.
Είναι άγνωστο αν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Ο Β.Ρέστης τυπικά είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση της τράπεζας FBB όπου όμως έχει επιστρέψει όλο το επίμαχο ποσό προ πολλού. Ουσιαστικά φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα με διακίνηση πετρελαίου από το Ιράν κάτι για το οποίο οι αμερικανικές υπηρεσίες έχουν θέσει ζήτημα στις αντίστοιχες ελληνικές.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

update:Διαψεύδεται αρμοδίως η είδηση

Από το : directnews.gr
Κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, διαψεύδουν κατηγορηματικά την είδηση που αναρτήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι, σε ορισμένα site, σύμφωνα με την οποία Αλβανός κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι στον έγκλειστο για το σκάνδαλο της FBB, εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.

Σύμφωνα με την “είδηση” τη ζωή του εφοπλιστή έσωσε δήθεν σωφρονιστικός υπάλληλος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος στο λαιμό.

Τη δήθεν επίθεση κατά του Β. Ρέστη από αλλοδαπό κρατούμενο, διέψευσαν και πηγές των φυλακών Κορυδαλλού, λέγοντας ότι κάποιοι επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα ώστε να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης που έχει υποβάλει ο εφοπλιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom