Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Νέο ΣΟΚ στην Κρήτη! Δύο αυτοκτονίες σε μισή μέρα - Ενα ακόμα άτομο το πρόλαβαν στο τσακ


Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες στην Κρήτη. Χθες το βράδυ μια γυναίκα και σήμερα το πρωί ένας άντρας προστέθηκαν, στη "μαύρη" λίστα  των αυτοκτονιών.
Ενα ακόμα άτομο γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

Χθες το βράδυ, στις Βουκολιές, μια 68χρονη γυναίκα αυτοκτόνησε
καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα φαρμάκων. Τη γυναίκα εντόπισε ο γιος της έξω από το σπίτι τους. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.


Η δεύτερη αυτοκτονία στο Ρέθυμνο Σήμερα το πρωί, ένας 60χρονος άνδρας στο Ρέθυμνο έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν έστρεψε την κυνηγετική του καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε κάτω από τη μασχάλη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, παρ'ολίγο το κακό να τριτώσει, αλλά ευτυχώς ο άνδρας που, χθες το βράδυ, απειλούσε να αυτοκτονήσει, στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, δεν πραγματοποίησε τις απειλές του.

Πρόκειται για έναν 50χρονο ο οποίος απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει σε φίλο του, λέγοντάς του ότι είχε καταπιεί χάπια. Έσπευσαν αμέσως ΕΚΑΒ και Αστυνομία και μετέφεραν τον 50χρονο στο νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε πως όντως είχε καταπιεί χάπια, αλλά όχι επικίνδυνα για τη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom