Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Τέλος τα καλτσόν στην αγορά....

...τα έσκισε όλα ο Σαμαράς εν όψει σκληρής διαπραγμάτευσης!!!
Οσο να 'ναι βοήθησαν κι ο Στουρναράς με τον Ευάγγελο

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η κυβέρνηση αμύνεται ηρωικά στο «μέτωπο» του χρέους…» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς η κυβέρνηση δεν αντέχει ούτε με αναπνευστήρα (Σελ 4,5)

ΣΥΡΙΖΑ: «Ευρωπαίος» ο Τσίπρας, νευράκια στη Ν.Δ. Καταρρίπτεται ο κυβερνητικός ισχυρισμός περί αντιευρωπαϊσμού του ΣΥΡΙΖΑ. (Σελ 6,7)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Μαύρος χρυσός σε λάθος χέρια. Τα τραγικά οικονομικά αποτελέσματα των ΕΛΠΕ αναδεικνύουν σοβαρά ζητήματα διοίκησης. (Σελ 16,17)

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: Τρίχες… Σγουρές βασανίζουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Ο νυν περιφερειάρχης επιδιώκει τη στήριξη και των δύο για τις επόμενες εκλογές (Σελ 18)

ΕΡΕΥΝΑ: Πώς σε ΗΠΑ – Ρωσία – Ελλάδα κατασκευάζονται «οικοτρομοκράτες», στο πλαίσιο μιας ιδιότυπης «εταιρικής δημοκρατίας». Πολίτες χαρακτηρίζονται «πειρατές», «εγκληματίες», «τρομοκράτες». (Σελ 39,40,41)

ΣΚΟΥΡΙΕΣ: Ευρωσφαλιάρα από την Κομισιόν αλλά και διεθνές ρεζιλίκι, αφού στο αποδεικτικό υλικό για εγκληματική δράση υπάρχει συνομιλία του Reuters με εκπρόσωπο των κατοίκων. (Σελ 46)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom