Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Στο σφυρί σπίτι βιοπαλαιστή από την WIND για 200 ευρώ - Eκ παραδρομής λέει προχώρησε στη διαδικασία πλειστηριασμού


Τετραμελής οικογένεια κινδύνεψε να μείνει στο δρόμο για χρέος 200 ευρώ. Για λάθος εκ παραδρομής κάνει λόγο η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND, που όπως ανακοίνωσε σταματά κάθε ενέργεια αναγκαστικής πληρωμής...

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Παπαδάτη, η αδυναμία του να εξοφλήσει έγκαιρα τον λογαριασμό, σε συνδυασμό με την μη κατανόηση των υπευθύνων της εταιρίας για την δύσκολη οικονομική συγκυρία, παραλίγο να αφήσουν τον ίδιο, τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά στον δρόμο.

Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας, ζητούσe να πληρώσει το ποσό των 2.500 ευρώ (200 ευρώ περίπου η οφειλή και 2.300 ευρώ τα δικαστικά έξοδα) ή θα προχωρήσουν σε πλειστηριασμού του σπιτιού του.

Ο κόσμος απέτρεψε τον πλειστηριασμό
Ο πλειστηριασμός, που θα πραγματοποιούνταν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, απετράπη προς το παρόν χάρη στην παρουσία δεκάδων μελών της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, εκπροσώπων κομμάτων και πολιτών, που βρέθηκαν στο πλευρό του συμπολίτη τους, αποφασισμένοι να αποτρέψουν οποιονδήποτε πλειοδότη εμφανιστεί.

Η απάντηση της εταιρείας
"Αναφορικά με το περιστατικό στον Πύργο, το περιφερειακό δικηγορικό γραφείο που είχε αναλάβει την υπόθεση είσπραξης βεβαιωμένης ληξιπρόθεσμης οφειλής προχώρησε εκ παραδρομής στη διαδικασία πλειστηριασμού. Mόλις ενημερωθήκαμε, ζήτησαμε να σταματήσει άμεσα κάθε ενέργεια αναγκαστικής πληρωμής"!

Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνο Παπαδάτη

2 σχόλια:

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Δεν έχει όρια η αναλγησία...

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα φίλε μου Ευρυτάνα!
Εχει όρια η αναλγησία,άμα σηκωθούμε και φύγουμε όλοι από κει θα δεις πως τρέχουν παρεκαλέτα μετά...

Read more: Go to TOP and Bottom