Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Οι φίλοι του ΠΑΜ Ελβετοί, και οι ψεύτες του ΣΚΑΙ


Το ότι η Ελβετία της Άμεσης Δημοκρατίας, καλύπτεται – όπως και η Ισλανδία – με μαύρο πέπλο σιωπής από τα διεθνή ΜΜΕ, είναι γνωστό σε όλους τους ενεργούς πολίτες της υφηλίου. Ο παροικούντες, γνωρίζουν καλά πως η Άμεση Δημοκρατία, είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη Νέα Τάξη, τους αριστεροδέξιους εξουσιαστές των κομμάτωντους διεθνείς τοκογλύφους και τους φασίστες κάθε λογής, είτε φορούν σβάστικα, είτε  γραβάτα.

Το ότι θα έφθαναν όμως οι του ΣΚΑΙ, να λένε τόσο χοντροκομμένα ψέματα για την πρωτοβουλία 100.000 Ελβετών πολιτών, να προκαλέσουν Δημοψήφισμα, για την κατοχύρωση του κατώτατου εγγυημένου εισοδήματος στα 2.000 ευρώ/μήνα περίπου, θυμίζει Γκαίμπελς, και ξεπερνά κάθε κώδικα ηθικής και δημοσιογραφικής δεοντολογίας.


Είπαν οι περί του Ευαγγγελάτου δημοσιογράφοι αναφερόμενοι στην σχετική είδηση, από την οποία δεν έλειπαν και τα ειρωνικά, επαρχιωτοτουρκομπαρόκ χαμόγελα: Εκατό χιλιάδες Ελβετοί πολίτες, συγκέντρωσαν υπογραφές για την ψήφιση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος στα 2.000 ευρώ, το οποίο ψήφισμα θα… εγκριθεί από την Ελβετική βουλή.

Να υπενθυμίσουμε λοιπόν στους ψεύτες του ΣΚΑΙ, πως η Ελβετία έχει Άμεση Δημοκρατία. Και πως αν ψηφιστεί από το 50 +1% του ελβετικού Λαού η πρόταση, θα γίνει αμέσως ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΗ. Και φυσικά να αποκωδικοποιήσουμε το γκαιμπελικό χαρακτήρα μετάδοσης της είδησης η οποία στην ουσία λέει: Κοιτάξτε Έλληνες. Μην πολυπιστεύετε τα περί της Άμεσης Δημοκρατίας της Ελβετίας που σας λέει το ΠΑΜ και ο Βιτάλης. Και εκεί, την τελική απόφαση την παίρνει η ελβετική βουλή.

Αποκαλύπτοντας για μια ακόμη φορά τον ρόλο των καναλιών στη χώρα μας, εμείς του Πατριωτικού Μετώπου, να δηλώσουμε πως αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμβάλλαμε με τη στήριξη της "πρωτοβουλίας πολιτών", στη διαμόρφωση του αναμενόμενου σχετικού δημοψηφίσματος, εξασφάλισης κατώτατου εισοδήματος για τους εργαζόμενους της Ελβετίας.

Να υπενθυμίσουμε ακόμη πως, το Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμά μας που προτείνουμε στον ελληνικό Λαό, σαφώς προβλέπει ρυθμίσεις για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα των Ελλήνων εργαζομένων, αλλά και την συνταγματικά κατοχυρωμένη σταθερή αναλογία μεταξύ του κατώτατου και του ανώτατου μισθού. Το οποίο είναι ένα προς οχτώ. Αν δηλαδή ο κατώτατος μισθός είναι 1.000 ευρώ/μήνα, ο ανώτατος μισθός του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν μπορεί να ξεπερνά τις 8.000 ευρώ/μήνα.

Λαέ:


ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟ: ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 


«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom