Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ξαναβγαίνει η "Ελευθεροτυπία"! Εκλεισε ο όμιλος των εκδόσεων Λυμπέρη

Την άμεση επανέκδοση του καθημερινού και Σαββατιάτικου φύλλου της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» και του περιοδικού «Ε» καθώς και την επαναλειτουργία του Enet ανακοίνωσε ότι έχει δρομολογήσει η εισηγμένη εταιρεία Χ. Κ.Τεγόπουλος Εκδόσεις ΑΕ, παράλληλα με το σε εξέλιξη σχέδιο εξυγίανσής της.

Επίσης, σύμφωνα με σχετική επιστολή της διοίκησης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, προετοιμάζεται η ταχύτερη δυνατή επαναλειτουργία της εκτυπωτικής μονάδας της εταιρείας.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στο χώρο των lifestyle περιοδικών έκλεισε χθες με την συγκινητική επιστολή του Αντώνη Λυμπέρη προς τους εργαζόμενους που δούλεψαν αυτά τα χρόνια στον όμιλό του. Ενώ, υπήρχαν συζητήσεις τις τελευταίες μέρες για το μέλλον του ομίλου, ο εκδότης ξεκαθάρισε την κατάσταση και δυστυχώς ανακοίνωσε το αναπόφευκτο κλείσιμο ενός από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της χώρας μας. 

Οι εκδόσεις Liberis, που αποτελούσαν ένα από τα πιο δυνατά εκδοτικά ονόματα στο χώρο, έχοντας στο δυναμικό τους πολλά λαμπερά περιοδικά και χιλιάδες εντυπωσιακά εξώφυλλα, σταμάτησαν να υπάρχουν. Κάποια από περιοδικά πουλήθηκαν, ενώ βρίσκεται υπό συζητήσεις η τύχη των υπολοίπων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom