Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ροζ σκάνδαλα Ελλήνων πολιτικών! Τα ξέρει όλα η CIA



Η CIA ξέρει τα πάντα για την κρυφή ζωή Ελλήνων πολιτικών! Σύμφωνα με γερμανική ιστοσελίδα, ο γνωστός ιστότοπος WikiLeaks διαθέτει ντοκουμέντα με πλούσιο σκανδαλιστικό φωτογραφικό υλικό όπου καταγράφονται ροζ σκάνδαλα με πρωταγωνιστές κορυφαίους δημόσιους άντρες στη χώρα μας, που έχουν προτίμηση στο ίδιο φύλο.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και σε δύο γόνους, ενός γιου κορυφαίου επιχειρηματία, σε συνεργασία με τον γιο πολιτικού, ο οποίος εμπλέκεται σε μίζες πάσης φύσεως, ενώ υπάρχει ειδική σημείωση που κάνει λόγο για εξάρτησή τους από ναρκωτικές ουσίες!
Οπως γράφει η γερμανική ιστοσελίδα, τα ντοκουμέντα του WikiLeaks είναι έγγραφες αναφορές -από τα αρχεία της CIA- Αμερικανών διπλωματών, οι οποίοι υπηρέτησαν στην Αθήνα, με μοναδική αποστολή τους την έρευνα στις προσωπικές ζωές κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών.

Αν αυτά τα «καυτά» μυστικά που μέχρι σήμερα ήταν καλά κρυμμένα δημοσιοποιηθούν, τότε αναμένεται να δημιουργηθεί τεράστιο σοκ στην ελληνική κοινή γνώμη και βέβαια θα προκληθούν τριγμοί σε όλο το πολιτικό οικοδόμημα. Ηδη πολλοί μιλούν για «πληροφοριακές πυρηνικές βόμβες» που αναμένεται να κονιορτοποιήσουν ό,τι έχει απομείνει από την αξιοπιστία του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Στα εν λόγω ντοκουμέντα φέρεται να υπάρχει πλούσιο σκανδαλιστικό φωτογραφικό υλικό από την ιδιωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών, ενώ φωτιές αναμένεται να ανάψουν οι καταγεγραμμένες συνομιλίες που υπάρχουν ανάμεσα σε κορυφαία πολιτικά στελέχη του τόπου με άνδρες ερωτικούς συντρόφους, η ζωή των οποίων έχει καταγραφεί από την παιδική τους ηλικία έως σήμερα.

Στα συγκεκριμένα συγκλονιστικά στοιχεία, πάντα σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα, γίνεται εκτενής αναφορά και στο κρυφό... lifestyle κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών. Οι συντάκτες των σχετικών εκθέσεων, εκτός από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, «ζωγραφίζουν» με καυστικές λεπτομέρειες όλες τις προσωπικές στιγμές των «θυμάτων» τους επιχειρηματιών, αλλά και την εμπλοκή τους σε μια σειρά από υποθέσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η έκθεση στην οποία αναφέρεται: «Κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο της ψυχαγωγίας δύο γόνων, ενός γιου κορυφαίου επιχειρηματία, σε συνεργασία με τον γιο πολιτικού, ο οποίος εμπλέκεται σε μίζες πάσης φύσεως». Για τους δύο γόνους υπάρχει ειδική σημείωση που κάνει λόγο για εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες!

Βέβαια, δεν θα είναι πρώτη φορά που στο WikiLeaks θα υπάρχουν αναφορές σε πολιτικούς της Ελλάδας καθώς κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί μια σειρά από εκθέσεις με συγκεκριμένες αναφορές σε Ελληνες πολιτικούς. Ομως, όλες αυτές ήταν επικεντρωμένες σε πολιτικές αναφορές και «πορτρέτα» των πολιτικών. Τώρα όμως, πάντα κατά τη γερμανική ιστοσελίδα, υπάρχουν αποκαλύψεις με ροζ σκάνδαλα και ναρκωτικά. Αν όλα αυτά τα στοιχεία έρθουν στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας κάποιες... kinky αδυναμίες των Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών, τότε δεν θα προκαλέσουν έναν απλό «πονοκέφαλο» σε κάποια πρόσωπα, αλλά μια «γάγγραινα» που ενδέχεται να παραλύσει όλο το σύστημα. Και φυσικά ένα τσουνάμι αντιδράσεων από τους πολίτες, με απρόβλεπτες  συνέπειες...
http://www.espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom