Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΨΥΧΑΡΗ


Το Blog μας συγκινημένο από το άρθρο του Ψυχάρη που δημοσιεύτηκε στο Βήμα της Κυριακής προχωρά σε μια κίνηση συμπαράστασης προς τον εκδότη και το ΔΟΛ, η οποία  θα εκφραστεί εμπράκτως και δεν θα μείνει μόνο στα λόγια.

Γίνομαι πιο συγκεκριμένος:

1. Σαν πρώτη ένδειξη των προθέσεων μας, όλοι εμείς οι συνεργάτες του “καναπεδάτου” δηλώνουμε υπεύθυνα πως θα μετάσχουμε εθελοντικά στην προσπάθεια διαμοιρασμού των εντύπων του οργανισμού «πόρτα- πόρτα», όποτε και αν ο εκδότης του το αποφασίσει. Για την προσπάθεια μάλιστα αυτή, θα διαθέσει ο καθένας μας ότι μέσο μετακίνησης διαθέτει (αυτ/το, μοτ/τα, ποδήλατο κ.λ.π) με τα καύσιμα φυσικά πληρωμένα από την τσέπη μας. Επιπρόσθετα καλούμε όλους τους αναγνώστες μας να δηλώσουν προσφορά εθελοντικής εργασίας υπέρ του ΔΟΛ με μήνυμα τους στο mail του blog.

2.Θα συμμετάσχουμε ως στρατιώτες, σε κάθε μορφή αγώνα εναντίον της Τρόικας, εσωτερικού και εξωτερικού, που θα επιλέξει, θα οργανώσει και υλοποιήσει ο γκουρού της έκδοσης Ψυχάρης. Ελπίζουμε μόνο αυτή να μην πάρει τη μορφή άγριου χαρτοπόλεμου γιατί όπως είπε και ο Κασσιδιάρης έτσι σκίζονται τα καλτσόν.

3.Θα στηρίξουμε τους Έλληνες μεγαλοτραπεζίτες δανειστές του, καταθέτοντας σήμερα κιόλας  σημαντικά χρηματικά ποσά (που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν και τα 10 Ευρώ!) στις τράπεζες τους, και αν χρειαστεί για το καλό του τόπου και των τραπεζών θα τους πληρώσουμε και τόκο! Επιπλέον θα αποστείλουμε άμεσα στους άκαρδους ξένους δανειστές επιστολή με τίτλο «Κάτω τα χέρια από τους τραπεζίτες μας» προκειμένου να τους συνετίσουμε και με επιχειρήματα θα τους τονίσουμε πως λαός και τραπεζίτες είναι ένα.  

 - Θεωρείτε αυτονόητο πως θα ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε κάλεσμα του αρχηγού – εκδότη σε όποιο χρόνο και αν επιλέξει προκειμένου να προσφέρουμε εθελοντικά όπου αλλού μας ζητηθεί (εθελοντική εργασία για τους φίλους μεγαλοτραπεζίτες π.χ)

Για έναν έντυπο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom