Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Μια του… ψεύτη, δυο του κλέφτη τρεις και τους τσακώσανε

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μια του… ψεύτη, δυο του κλέφτη τρεις και τους τσακώσανε» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς παριστάνουν τους σωτήρες και οργανώνουν το μεγάλο ξεπούλημα. (Σελ.3,4,6,7)
 
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ: Με τα νέα μέτρα – σοκ οι εφοπλιστές πληρώνουν σαν πένητες και οι ανάπηροι σαν Ωνάσηδες. Μισθωτοί και συνταξιούχοι βρίσκονται στο καναβάτσο και πληρώνουν ένα ανίκανο πολιτικό σύστημα. (Σελ 10,11,15)
ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ: Διεθνείς τραπεζικοί οίκοι είναι έτοιμοι για φαγοπότι την ώρα που η χώρα βρίσκεται για άλλη μια φορά με το πιστόλι στον κρόταφο. (Σελ 16,17)
 
ΣΥΡΙΖΑ: Οι Γερμανοί βλέπουν το χάλι της κυβέρνησης και «συμπάθησαν» τον Τσίπρα, αναζητώντας γέφυρες επικοινωνίας. (Σελ 8,9)
 
ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ: Συναγερμός στην Ευρώπη για τη Χρυσή Αυγή. Κάλεσμα του προέδρου του πανευρωπαϊκού δικτύου αντιρατσιστικών οργανώσεων κατά της Χρυσής Αυγής. Τι είπε στο Ποντίκι. (Σελ 20,45)
 
ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Εφιαλτικές διαστάσεις έχει πάρει το θέμα της ρευστότητας στην ενεργειακή αγορά. Μείωση κατανάλωσης, μεγάλα φέσια, άδεια ταμεία. (Σελ 53)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom