Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ψέματα με δόσεις

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο«Ψέματα με δόσεις» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πως η απόφαση του Eurogroup αποτέλεσε δωράκι στους κερδοσκόπους, τι πραγματικά αποφάσισαν οι εταίροι αλλά και για τα πανηγύρια της συγκυβέρνησης την ώρα που ο ελληνικός λαός εξοντώνεται. (Σελ 4,5)
 
ΣΟΥΠΕΡ ΔΟΣΗ: Προπληρωμένη πανάκριβα από την κοινωνία η… «διάσωση» της χώρας. Επικοινωνιακό παιχνίδι εντυπώσεων από τους συγκυβερνήτες, που προσπαθούν να κρύψουν τους επαχθείς όρους. (Σελ 6,7)
ΔΗΜΑΡ: Η εξουσία είναι γλυκιά και συνεπαίρνει τη ΔΗΜΑΡ η οποία υποστέλλει τη σημαία της πολιτικής ευαισθησίας και από Αριστερά της… ευθύνης γίνεται μεταρρυθμιστής της συμφοράς. (Σελ 9,10)
 
ΣΥΡΙΖΑ: Πυρετώδεις προετοιμασίες κάνουν οι «άνθρωποι» του Αλέξη Τσίπρα για τη μέρα που θα κληθούν να κυβερνήσουν τον τόπο αλλά και για τις προσεχείς διεργασίες που θα ξεκινήσουν με αφορμή την μετεξέλιξη σε ενιαίο κόμμα. (Σελ 16,17)

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Ο «τυφώνας ΥΠΕΚΑ» σαρώνει. Με νέα απόφαση διαλύεται κάθε έννοια προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας Υγείας. Στο ΣτΕ σκέφτονται να προσφύγουν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις. (Σελ 47)

ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ: Τα παίρνουν όλα και με τη βούλα αντλώντας τον υποθηκευμένο «μαύρο χρυσό». (Σελ 54,55)
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art».Συνέντευξη: Στέφανος Κορκολής: «Δεν ήμουν παιδί-θαύμα, ήμουν παιδί-τραύμα». Ακόμη: Δράμα στις δραματικές σχολές/ Έργα τέχνης για ήρωες της ζωής/ Έτος Καβάφη/ Η αβάσταχτη ελαφρότητα του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom