Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Θεοδώρα Τζάκρη: η βουλευτής που "ψήφισε ΝΑΙ με το πιστόλι στον κρόταφο"! η απόλυτη συνέπεια λόγων και πράξης! (βίντεο)


Η πρώην υφυπουργός, Θεοδώρα Τζάκρη,ανέβηκε χτες στο βήμα της Βουλής κι άστραψε και βρόντηξε!Ολοι κρέμονταν από τα χείλη της για να ακούσουν τις σοβαρές αντιρρήσεις της για την ψήφιση των μέτρων, όπως τις διατύπωνε η ίδια  τις προηγούμενες μέρες. 
 Κι όντως η Θεοδώρα έβγαλε το γιαταγάνι της κι άρχισε να παίρνει κεφάλια!
Προς στιγμήν φάνηκε πως θα έριχνε την κυβέρνηση μόνη της και πριν την ψηφοφορία για τα μέτρα.Ομως στο τέλος έριξε απλά μια χοντρή κοτσάνα,που θα τη συνοδεύει σ' όλη της τη ζωή!
Η κ. Τζάκρη στην ομιλία της εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση κατά του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών και από αυτά που έλεγε φαινόταν πως θα καταψηφίσει τα μέτρα του νέου Μνημονίου.
Αναφερόμενη στον κ. Στουρνάρα δήλωσε χαρακτηριστικά πως "καλό το παραμύθι σας, αλλά δεν σας πιστεύει κανείς, ούτε τον Σαμαρά". 
Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό υπάλληλο του ΣΕΒ, λέγοντας πως είναι ο άνθρωπος που ήθελε πάντα να γίνει πρωθυπουργός και αναρωτήθηκε ποιος ξεχνά το Ζάππειο Ι και ΙΙ. Δεν παρέλειψε να πετάξει και τα καρφιά της στο ίδιο της το κόμμα,τα οποία κατάπιε αμάσητα ο κύριος Βενιζέλος αφού την ψήφο της ήθελε κι όχι τον καλό της λόγο.
Και αφού η κα Τζάκρη τους στόλισε όλους για τα καλά, δήλωσε πως τελικά θα ψηφίσει τα μέτρα έχοντας το πιστόλι στον κρόταφο, αφήνοντας άφωνη τη Βουλή. Μάλλον όχι άφωνη, καθώς πολλοί ήταν οι βουλευτές που από τα έδρανα ουσιαστικά γιούχαραν την κα Τζάκρη.
Παρά τις αποδοκιμασίες, η κα Τζάκρη δήλωσε πως είναι η τελευταία φορά που ψηφίζει τα μέτρα και εάν ξανατεθεί δίλημμα, θα βρεθεί απέναντι και από το ίδιο της το κόμμα.
Δεν θα ξαναχρειαστεί κοπέλα μου μιας και δεν θα ξαναβρεθούν ψηφοφόροι να σε ξαναστείλουν στη Βουλή.Από την τηλεόραση θα βλέπεις τις συνεδριάσεις και θα θυμάσαι την ιστορική σου αγόρευση της 7ης Νοεμβρίου 2012.Απόλυτη συνέπεια λόγων και πράξης!
Απολαύστε το βίντεο:

Ψάχνοντας στο αρχείο μας είδαμε ότι έχουμε ασχοληθεί και πάλι με την κυρία Τζάκρη! Διαβάστε

1 σχόλιο:

ephee είπε...

Ας την ενημερώσει κάποιος πως οι εκλογές πέρασαν και δεν υπάρχει λόγος για τόσα δάκρυα πια..

Βούρκωσα μωρέ Δημήτρη..

Read more: Go to TOP and Bottom