Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Αλλοι 2 χαμένοι βαθμοί για τον Παναιτωλικό! 0-0 στο Βόλο με τον Ολυμπιακό


Από το κακό στο χειρότερο εξακολουθεί να βαδίζει ο Παναιτωλικός,"πουλώντας" υπερπολύτιμους βαθμούς δεξιά κι αριστερά σε παιχνίδια που θα μπορούσε να κερδίσει αν ήξερε να πετυχαίνει γκολ!

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχτηκαν Ολυμπιακός Βόλου και Παναιτωλικός, για τη δέκατη αγωνιστική της Football League. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 15 βαθμούς, ενώ στους 14 βρέθηκε η ομάδα του Παναιτωλικού,που ναι μεν παραμένει αήττητη εκτός έδρας αλλά αρκείται στις ισοπαλίες πετώντας τους βαθμούς.

Τίποτα το ιδιαίτερο στο Βόλο.Ενα μέτριο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες,που μάλλον φοβήθηκαν την περίπτωση της ήττας και έπαιζαν για το βαθμό της ισοπαλίας,που τελικά κατέκτησαν άνετα.

Ενα καλό φάουλ του Γιάνεφ στο 58' απείλησε την εστία του Ολυμπιακού κι ένα σουτ του Κόλεφ στο 82' απέκρουσε ο Τακίδης,αυτές ήταν οι σημαντικότερες φάσεις ενός ασήμαντου αγώνα.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος (74' λ.τ Τσιάτσιος), Πινδώνης, Στογιάνοφ, Γιενγκά, Ογιαρμπίντε, Ανιέτε (46' Μπολάτι), Κόλεφ.

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου):  Τακίδης, Κούσας, Ιωάννου, Ακουάρο, Γκόλιας, Μπογκντάνοβιτς, Σφακιανάκης, Μύγας(46' Μπακάκης), Καμαρά(80' Κουτσοσπύρος), Φαβάλι, Γιάνεφ(72' Πασάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom