Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ απειλεί να σαρώσει όλο το πολιτικό σύστημα

4 ΕΛΛΗΝΕΣ «ΝΤΙ ΠΙΕΤΡΟ» ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ
Εμπλέκονται 30 υψηλόβαθμοι κρατικοί υπάλληλοι που παραμένουν στις θέσεις τους με όλες τις κυβερνήσεις, έχουν διασυνδέσεις με 15 ανώτατα στελέχη πολυεθνικών που ελέγχουν όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα και κατευθύνουν τις αποφάσεις των υπουργών.

Τέσσερις Έλληνες «Ντι Πιέτρο» - ανώτατοι Εισαγγελείς με κάθε μυστικότητα συλλέγουν στοιχεία και ερευνούν τα πάντα για περίπου 30 άτομα, υψηλόβαθμους κρατικούς υπαλλήλους, οι οποίοι κατέχουν καίρια πόστα του κρατικού μηχανισμού.

Κοινό γνώρισμα των προσώπων αυτών είναι ότι διαχρονικά, με όλες τις κυβερνήσεις, παραμένουν στις ίδιες θέσεις. Και εισηγούνται στους εκάστοτε υπουργούς νομοσχέδια, αποφάσεις και επιλογές, που υποκρύπτουν «εξυπηρετήσεις» συμφερόντων, φυσικά με το αζημίωτο.

Οι υψηλόβαθμοι αυτοί κρατικοί υπάλληλοι, που ενώ αλλάζουν οι κυβερνήσεις αυτοί είναι αμετακίνητοι, έχουν διασυνδέσεις με 15 ανώτατα στελέχη πολυεθνικών εταιρειών, που ελέγχουν όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας!

Οι 30 κρατικοί διαχρονικοί υπάλληλοι καθοδηγούνται από τα 15 στελέχη των πολυεθνικών και έχουν τον «τρόπο» να ακυρώνουν την οποιαδήποτε απόφαση!

Οι τέσσερις Εισαγγελείς ερευνούν κάθε πτυχή της ζωής των 30 κρατικών υπαλλήλων, τον κύκλο των συγγενών τους και τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ήδη έχουν πάρει καταστάσεις για το τι έχει υπογράψει ο καθένας!

Η υπόθεση αυτή έχει τεράστιες διαστάσεις, και όπως λένε κάποιοι που γνωρίζουν τις έρευνες που διεξάγονται, η βόμβα που θα εκραγεί θα είναι τόσων μεγατόνων που θα σαρώσει όλο το πολιτικό σύστημα. Έτσι δε και δημοσιοποιηθεί το πόρισμα θα βγει ο κόσμος, αλλά και βουλευτές, και θα τους πάρουν όλους με τις πέτρες...
http://www.paron.gr/

Ζείδωρον:Λέτε να μάθουμε επιτέλους ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο;Ενα ερώτημα που από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα βασανίζει κυβερνήτες και κυβερνόμενου.Ιδωμεν!

11 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Λέτε να μάθουμε επιτέλους ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο;Ενα ερώτημα που από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα βασανίζει κυβερνήτες και κυβερνόμενου.Ιδωμεν!



Μπααααααααααααααα.............

ΑΔΗΣ είπε...

Αγαπητή Ρίκη,
ΑΥΤΟΙ κυβερνάνε αυτόν τον τόπο.

ΑΔΗΣ είπε...

Αγαπητή Ρίκη,
ΑΥΤΟΙ κυβερνάνε αυτόν τον τόπο.

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Έχε γούστο !!!
Απ' αλλού το περιμένουμε κι απ' αλλού να το βρουμε ;;
Θεός φυλλάξει.Τι άλλο θ'ακούσουμε ακόμη ; Νισάφι πιά...

Πάντως εγώ ό,τι λές το δένω.
Θα μου πεις το ΠΑΡΟΝ τα γράφει.
Δεν ξέρω εγώ εσένα εμπιστεύομαι.
Για όλους τους άλλους έχω τις επιφυλλάξεις μου .Δεν κάνω καλά; τι λες και Σύ ;

Καλό σου βράδυ Δημήτρη μου.

ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ είπε...

Καλησπέρα και απο μένα

λες να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του?η θα γίνει της συγκαλήψεως αντι να γίνει της αποκαλήψεως?
Πολλά φιλιά.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Δημήτρη
πιστεύω πως μας σερβίρουν ότι μας αρέσει να ακούμε.
και στη συνέχεια ...τσιμουδιά.

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκη μου γιατί τόσο απαισιόδοξη;
Μεταξύ μας και 'γω δεν πιστεύω πως θα βγει κάποια άκρη γιατί τότε όντως θα καταρρεύσει το σύστημα.Πάντως σαν είδηση είναι ενδιαφέρουσα ως προς την τύχη που θα έχουν οι διακστές που κάνουν την έρευνα.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Αδη το είδα,πολύ σωστός!
Καλημέρα.

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου όπως έγραψα και στη Ρίκη ως είδηση είναι πολύ ενδιαφέρουσα για την τύχη που θα έχουν οι δικαστές που διεξάγουν την έρευνα!
Από κει και πέρα δεν ελπίζω σε τίποτα γιατί η σαπίλα έχει προχωρήσει πολύ βαθιά στο σύστημα της εξουσίας όπου βασικά γρανάζια είναι πράγματι καρεκλοκένταυροι δημόσιοι λειτουργοί και οι οποίοι δεν φυτοζωούν!
Καλημέρα να είσαι καλά!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρουλάκι μου είναι πιο εύκολη και αναίμακτη η συγκάλυψη παρά η αποκάλυψη!Να είσαι καλά,καλημέρα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ανέστη καλημέρα!
Το προχώρησες πολύ,διαβάζεις όχι μόνο πίσω από τα γράμματα αλλά και πίσω από τις σελίδες!
Είναι πολύ πιθανή και αυτή η άποψη!

Read more: Go to TOP and Bottom