Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Αγριο ξύλο πριν λίγο στο Μίχαλο


Αγριο ξύλο έφαγε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κων/νος Μίχαλος μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΕΕ Β. Κορκίδη.Τους επιτέθηκαν διαδηλωτές οδηγοί φορτηγών στην Θεσσαλονίκη. Το επεισόδιο γενικεύτηκε. Οι δυο παράγοντες της οικονομικής ζωής οδηγούνται τώρα στο νοσοκομείο! Τα πράγματα αγριεύουν.
http://fimotro.blogspot.com/

Παιδιά ψυχραιμία,πολύ άσχημα ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ!
Μη ξεφύγουν τα πράγματα!

25 σχόλια:

αντωνης είπε...

α) Τα πραγματα εχουν ξεφυγει εδω και πολλά πολλά χρονια.
β) Οτι εσπειραν ολοι αυτοι τοσα χρονια, μηπως ηρθε ο καιρος του θερισμου;
γ) Εδω πληρωνονται ολα. Ποσο ακομα υπομονη να κανει ο κοσμος;

Γραφεας Πεζικου είπε...

Το "άσχημο" είναι ότι τρώνε ξύλο αυτοί που φταίνε λίγο ή καθόλου!Μήπως πρόκειται για προβοκάτσια;.. Τυχαίο; ΔΕΝ νομίζω.!. Οψόμεθα,όπου νάνε θα φανεί...εκτός εάν;;;;

Λιακαδα είπε...

Αρχισαεμε να εισπρατουμε οτι σαν λαος εχουμε σπειρει τοσα χρονια.. Ευχομαι να ξυπνησουμε εγκαιρα και η βια να μην εξαπλωθει .. Γιατι η βια δεν λυνει τα προβληματα.. Η βια φερνει βια.. Κι απλα τα..επιδεινωνει!
Καλο υπολοιπο Σαββατου ευχομαι αγαπητε Ζειδωρον!

αντωνης είπε...

Τι θα πει λιγο ή καθολου φταιξιμο;;;
χαχαχαχαχα, σιγα την αθωα περιστερα το Μιχαλο.
Γραμματεας στο υπουργειο Οικονομικων επι Αλογοσκουφη ητανε!!!
Και μετα επειδη ειναι καλο κομματοσκυλο εγινε προεδρος του ΕΒΕΑ και βγαινει καθε τρεις και λιγο να υπερασπιστει τα μετρα που παιρνει η κυβερνηση κατα του λαου.
Δεν ειναι και τοσο απιθανο να βρεθουν καποιοι να του ριξουν ενα μπερτακι.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αντώνη και στο πρώτο σου σχόλιο αλλά και στο δεύτερο έχεις δίκιο.
Η διαφωνία μας είναι στο ότι τα πράγματα πρέπει να μείνουν στα πλαίσια της αξιοπρεπούς και δυναμικής διαμαρτυρίας αλλά χωρίς βία,γιατί τότε θα δράσουν οι προβοκάτορες που καιροφυλακτούν και κανένας δεν θα μπορεί να κοντρολάρει την κατάσταση!Ισως κάτι τέτοιο να είναι βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης.

Γραφεας Πεζικου είπε...

Ήδη έχουν μπει στο παιχνίδι οι προβοκάτορες..και κάνουν δουλειά σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων σε κρίσιμες ως συνήθως ώρες οι "Α"γνωστοι-γνωστοί, δυστυχώς....

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Χριστόδουλε έχω δηλώσει πολλές φορές ότι είμαι κατά της βίας διότι απλούστατα η βία φέρνει βία και δεν είναι ίδιον πολιτισμένων ανθρώπων.Οχι όμως κι ο Μίχαλος άμοιρος ευθυνών,διάβασε το δεύτερο σχόλιο του Αντώνη!Τα περί προβοκάτσιας και 'γω τα φοβάμαι γιατί θα δώσουν άλλοθι στην κυβέρνηση για περισσότερα μέτρα καταστολής.Μαζικές,ειρηνικές και πολυπληθείς διαδηλώσεις είναι αρκετές για να στείλουν το μήνυμα της δυσαρέσκειας του λαού και η 7η Νοεμβρίου είναι πολύ κοντά για τα περαιτέρω!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Λιακάδα σαφέστατα η βία φέρνει βία κι είναι ό,τι χειρότερο αυτή τη στιγμή για τη χώρα μας!
Πιστεύω να μη εκτραπούν τα πράγματα και να κυλήσουν ειρηνικά.
Καλό Σαββατοκύριακο επίσης!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Τελικά ακόμη ο Μίχαλος και η ΝΔ κυβερνάνε αυτόν τον τόπο?... Λυπάμαι που εγώ ΔΕΝ το 'έχω αντιληφθεί ακόμη.!.....ΔΕΝ πειράζει όμως ποτέ ΔΕΝ ειν αργά.,

zeidoron dtsoukas είπε...

Αντώνη έτσι είναι όπως τα λες,ο κύριος Μίχαλος έχει προκαλέσει επανειλημμένως αλλά αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα της χειροδικίας.

zeidoron dtsoukas είπε...

Προφανώς αγαπητέ Χριστόδουλε δεν τον έχεις παρακολουθήσει στα παράθυρα πόσο προκλητικός γίνεται υπερασπιζόμενος τα μέτρα της Κυβέρνησης.Αλλά και πάλι σου επαναλαμβάνω πως δεν δέχομαι τη βία εναντίον κανενός κι αυτό πρέπει να προσέξουν οι διαδηλωτές.

Γραφεας Πεζικου είπε...

Ίσως να τον έχω παρακολουθήσει περισσότερο από Εσάς..που βρίσκεται ότι ήταν παπαγαλάκι της Κυβέρνησης του ΓΑΠ?,.Κρίμα που ο καημένος τα πήρε ΟΛΑ επάνω του και εξιλεώθηκε έτσι η άμοιρη σοσιαλιστική Κυβέρνησης μας.... γιατί αυτός από ότι γνωρίζω είναι καρά-δεξιός!...Και εκτός τούτου από τον καναπέ ποτέ δεν ξεκίνησε κάτι.....

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Χριστόδουλο ειλικρινά απορώ γιατί επιμένεις πως ο Μίχαλος είναι "αθώος"!Διάβασε λοιπόν συγκεντρωμέναεδώ ένα μέρος της υποστήριξής του στα μέτρα του ΠΑΣΟΚ.Κανένας βιομήχανος δεν είναι καραδεξιός όλοι ΚΑΡΑΤΣΕΠΑΤΟΙ είναι!
Τα περί καναπέ δεν τα σχολιάζω και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί τόση επιμονή για τον συγκεκριμένο κύριο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ! ΠΟΤΕ - ΜΑ ΠΟΤΕ ,ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ,ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ! ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ - ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΟΙΚΤΡΑ !
ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ,
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ - ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Α-ΞΙ-Ο-ΚΡΑ-ΤΙ-ΚΑ !!!!

αντωνης είπε...

Δημητρη, πολυ πιο εντονη βια απο μερικες σφαλιαρες ειναι η φτωχεια, η ανεχεια και η ανεργια.
Οπως επισης ο πλουτισμος των ανεπαγγελτων κομματοσκυλων και τα ψεμματα εδω και δεκαετιες.

Και πολυ λιγο ειναι μερικες σφαλιαρες ως απαντηση σε αυτα που κανουν.
Κρεμασμα θελουν, εφοσον η δικαιοσυνη ειναι ανυπαρκτη.

Γραφεας Πεζικου είπε...

@ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ....
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ(ΜΕ ΤΗΝ Ν Δ )..ΑΝ ΕΛΗΦΘΕΙ ΟOVER!!!
@ AΝΩΝΥΜΟΣ 5.42:ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ../ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΟΥΣΙΑ..ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Θ ΑΚΟΥΣΟΥΝ Τ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΡΟΥΑΝΤΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ;;;;
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΔΕΡΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ραδιόφωνο για Blog, FREE-
κάντε Κλικ εδώ

Βάσσια είπε...

Αναμενόμενα τα επεισόδια.
Δεν επικροτώ βία, αλλά γιούχα θα ήθελα, και τεράστια.
Δεν μπορείς να εξαπατάς πολλούς για πολύ- κανόνας.

Καλησπέρα Δημήτρη
Καλό Σ/Κ
ελπίζω γενικά να είναι καλό.....

:-)

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Ανώνυμε 5:42 δεν συμφωνώ ούτε με τη χρήση βίας αλλά ούτε και με τη μεγαλοψυχία σου να πεθάνεις για χάρη του Γιωργάκη ή του Κωστάκη ή του οποιουδήποτε!
Θυσιάστηκαν άλλοι πριν από μας για να είμαστε τώρα εμείς ελεύθεροι και να εκλέγουμε αυτούς που επιθυμούμε ή μας αξίζουν!Μη ξεχνάς πως 3 εκατομμύρια και κάτι συνέλληνες τους ψήφισαν.Ορίστε εδώ είναι η 7η Νοεμβρίου να τους μαυρίσουμε!
Η αξιοκρατία μπορεί ν' αργήσει αλλά γίνεται να έρθει και με ειρηνικό τρόπο αν ο καθένας από μας φροντίσει να μην κάνει "δουλειές" με την εξουσία και να καταγγέλλει ό,τι παράνομο συναντάει στις συναλλαγές του.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αντώνη είπαμε σφαλιάρες και παπούτσια εντάξει αλλά να μη χοντρύνει το παιχνίδι και φτάσουμε στα όρια της αυτοδικίας!
Καλό Σαββατοκύριακο!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Χριστόδουλε να είσαι καλά και καλό Σαββατοκύριακο!
Δεν πιστεύω τόσο καιρό που διαβάζεις ΖΕΙΔΩΡΟΝ να σχημάτισες τη γνώμη πως στηρίζω την κυβέρνηση;
Οσο για τον εν λόγω διαχρονικά κυβερνά η φαμίλια του αφού ο μπαμπάς ήταν υπουργός στην κυβέρνηση των συνταγματαρχών!

zeidoron dtsoukas είπε...

Βάσσια μου αυτό είναι κανόνας,αργά ή γρήγορα όλοι αποκαλύπτονται αλλά δεν πληρώνουν τα κρίματά τους!
Κάποια στιγμή πρέπει να λειτουργήσουν οι θεσμοί και τα όργανα του κράτους και για τους μεγάλους με την ίδια ταχύτητα που κινήθηκαν σήμερα να συλλάβουν το "δράστη" με το παντοφλέ παπούτσι.
Να είσαι καλά και καλό Σαββατοκύριακο επίσης!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Το τι πιστεύω εγώ δεν έχει καμιά σημασία,το τι κάνω στη πράξη μετράει!(όπως φαντάζομαι και ο καθένας μας)...Μακάρι όλοι,ή, οι περισσότεροι να φροντίζαμε και να αγαπούσαμε την Πατρίδα,πιότερο απ τον εαυτό μας,χωρίς συναλλαγές κάτω απ το τραπέζι με τους πολιτικούς,και χτυπήματα κάτω απ τη μέση,με τους αδύναμους κρίκους....
Και δεν είναι αυτό καθόλου σχήμα λόγου!..Απόδειξη δε, για του λόγου το αληθές, είναι και το ότι ΠΟΤΈ μα ποτέ στη Ζωή μου ΔΕΝ ψήφισα κόμμα εξουσίας(ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΎ)κι αυτό γίνεται επειδή εγώ νομίζω ότι υφαρπάζει συνήθως την ψήφο μας,με υποσχέσεις,ψέματα και ρουσφέτια..Με λίγα λόγια δεν διαπραγματεύτηκα ποτέ τα πιστεύω μου και με κανένα,καιΠΟΤΕ δεν ενεπλάκη ν ούτε συναναστράφηκα πότε με κανένα απολύτως... πολιτικό πρόσωπο.!.
Μου φτάνει η λεηλασία των προγόνων μου απ τους απάτριδες δωσίλογους- κατακτητές της κατοχής όταν έστησαν στα 6 μέτρα το θείο μου(Στο Στρατόπεδο Π.ΜΕΛΑ Θεσ/νίκης ανήμερα Πρωτοχρονιάς του 1943),επειδή ΔΕΝ δέχτηκε να πολιτογραφηθεί Βούλγαρος....
Και μετά είχε σειρά ο Πατέρας μου με χίλια δυο προβλήματα ,ξύλο,εικονικές εκτελέσεις,φυλακίσεις άνευ λόγου και αιτίας..τι να πούμε τι..άστα καλύτερα να πάνε τώρα έχουμε "σοσιαλισμό" και τα ξεχνάμε!..Καλό Βράδυ-Καλή βδομάδα εύχομαι από καρδιάς με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Aγαπητέ φίλε Χριστόδουλε να ευχηθούμε να μη ξαναζήσει ο τόπος τέτοιες μέρες σαν κι αυτές που διηγείσαι και που έχουν πληγώσει βαθιά χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες!
Να είσαι καλά,η εκτίμηση και ο σεβασμός είναι αμοιβαία.
Καλή εβδομάδα επίσης!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Τυχαίο;.Δεν νομίζω!Το ότι σε εκτιμώ και σε σέβομαι φίλτατε κι'αγαπητέ μου....

Read more: Go to TOP and Bottom