Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στη φάκα εν ενεργεία διαιτητής

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με μια μεγάλη αποκάλυψη για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο… Ετσι στην σελίδα 9, αποκαλύπτουμε ένα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ένα έγγραφο φωτιά για εν ενεργεία διαιτητή, που πιάστηκε στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ, με καταθέσεις περίπου 300.000 ευρώ που προέρχονται από κέρδη στο Στοίχημα!!!... Και η κατάσταση στο ποδόσφαιρο δεν πάει άλλο…

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τον τίτλο «Εισαγγελέας στο ποδόσφαιρο» καλείται ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να δείξει «κόκκινη» κάρτα στα κυκλώματα του ποδοσφαίρου και ο αρμόδιος εισαγγελέας να καλέσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα Ευάγγελο Μαρινάκη, τον πρόεδρο του ΠΑΟ Νίκο Πατέρα καθώς και τους προέδρους όλων των ΠΑΕ Α΄ και Β΄ Εθνικής.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να σημειώσουμε ότι το ΠΟΝΤΙΚΙ, έχει ακόμη μία αποκάλυψη που αφορά τους συμβασιούχους που διεκδικούν μια θέση στον ήλιο και είναι απολυμένοι από το δημόσιο. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ αναλυτικά την ΑΡΝΗΤΙΚΗ για τους συμβασιούχους εισήγηση στον Άρειο Πάγο, εν όψει της σημερινής κρίσιμης δίκης στην Ολομέλεια, επιχειρείται να ανατραπούν οριστικά ευνοϊκές για αυτούς αποφάσεις Πρωτοδικείων και Εφετείων σε όλη τη χώρα (Σελ. 20-21).

ΑΡΧΙΣΕ η «σεμνή και ταπεινή» διακυβέρνηση Ραγκούση. Πώς ο «αντ΄ αυτού» επιχειρεί να «καθησυχάσει» φόβους και να αμβλύνει υπονομεύσεις του, ενώ «αριστερόστροφοι» υπουργοί επιχειρούν μπλόκο στην αντιμνημονιακή συμμαχία (Σελ. 4,15)

ΣΤΗ ΝΔ οι σφαγές συνεχίζονται. Το τελευταίο «θύμα» του... δόγματος Χαϊλάντερ («Στο τέλος θα μείνει μόνον ένας»), ο κολλητός της Ντόρας, Θόδωρος Σκυλακάκης (Σελ. 12- 13).

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ απειλούμε τους Ευρωπαίους ότι... θα κρατήσουμε την αναπνοή μας και θα σκάσουμε, ενώ την ίδια ώρα ο Παπακωνσταντίνου τρέχει στο Βερολίνο για να ζητήσει το φιλί της ζωής από τον Σόιμπλε (Σελ.18-19).

ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ αλλάζει την καθημερινότητα των Ελλήνων και η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π».. Μαζί και το άρθρο του εργατολόγου Δημήτρη Περπατάρη (Σελ. 44-45).

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο την Βάσω Καβαλιεράτου (υποδύεται τη «Μάσα» στον τσεχοφικό «Γλάρο»,θα εμφανιστεί με τους AbOvo τον Ιανουάριο στο Bios, αλλά και σε ένα νέο κινηματογραφικό έργο, το «Χάρισμα» της Χριστίνας Ιωακειμίδου) που μιλάει για την κρίση και δηλώνει αισιόδοξη ότι «αυτή η δυσκολία θα ξαναζεστάνει τις ανθρώπινες σχέσεις».

ΤΕΛΟΣ, χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Το «Π» συνεχίζει τη μοναδική λογοτεχνική προσφορά για τους αναγνώστες του «Τα Άπαντα του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ», με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και τον βοηθό του, τον περίφημο Γουάτσον. Στην Αθήνα κυκλοφορεί το «Σήμα των τεσσάρων» και στην επαρχία το «Σημειωματάριο του Σέρλοκ Χολμς Γ’ Μέρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: