Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Απίστευτο!!! Το ΣΔΟΕ εντόπισε δυο πρώην υπουργούς με αδήλωτα σκάφη άνω των 20 μέτρων- 'Εφοδος του ΣΔΟΕ σε μαρίνες της Αττικής αποκάλυψε 100 "αδήλωτα" σκάφη
- Τα δύο ανήκουν σε πρώην υπουργούς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το MEGA, δεσμεύτηκαν 100 σκάφη αναψυχής στις μαρίνες της Βουλιαγμένης, του Αλίμου, του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Φλοίσβου. Ανάμεσά τους ήταν και δύο σκάφη αναψυχής πάνω απο 20 μέτρα τα οποία ήταν καταχωρημένα σεoff shore εταιρίες του εξωτερικού και το ένα απο αυτά ήταν σε off shoreτου Λονδίνου. Και τα δύο ήταν ελιμενισμένα στη μαρίνα του Φλοίσβου. 
Οπως προέκυψε μετά απο τον επιτόπιο έλεγχο των ανδρών του ΣΔΟΕ, το ένα σκάφος ανήκει σε πρώην υπουργό η οποία δήλωσε οτι το σκάφος ανήκε στο σύζυγό της και πουλήθηκε πρίν απο λίγο καιρό. Πάντως, πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν οτι στην ίδια μαρίνα υπάρχει και δεύτερο σκάφος που ανήκει στην οικογένεια της πρώην υπουργού.
Για το δεύτερο σκάφος προέκυψε οτι ανήκει σε άλλον πρώην υπουργό και νύν βουλευτή. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους άνδρες του ΣΔΟΕ οτι δεν ανήκει στον ίδιο αλλά σε έναν ξάδελφό του.
Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που το ΣΔΟΕ "αγγίζει" πολιτικά πρόσωπα σε ότι αφορά τα σκάφη αναψυχής.
http://www.newsit.gr/

Σχόλιο Ζείδωρον:
Συγκλονιστική είδηση,απίστευτη αποκάλυψη έκανε το ΣΔΟΕ!!!
Αλλη είναι η είδηση που βγαίνει και όντως είναι συνταρακτική: 
Η ύποπτη αδιαφορία του ΣΔΟΕ!
Που ήσασταν τόσα χρόνια κύριοι του ΣΔΟΕ;Ποια είναι οι δουλειά σας και οι αρμοδιότητές σας;Τι ελέγχατε;Ποιους καλύπτατε και με ποιων εντολές;
Ολες οι μαρίνες της Αττικής αλλά και των νησιών ήταν γεμάτες με σκάφη όλων των διαστάσεων κι έβγαζαν μάτια με την παρουσία τους,τη χλιδή τους και τους γεροδεμένους φύλακες!
Ολως περιέργως μόνο τα μάτια των εφοριακών δεν τα έβλεπαν.Ισως να 'φταιγε η αντηλιά!

8 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Αν θα δεις την Μαρινα του Ηρακλειου Ζει θα φρικαρεις.....
Αλλα παλι το προσωπικο δεδομενο, πάλι να τους καλυψουν τα ονοματα...

ephee είπε...

Ζείδωρον θα μας τρελάνεις; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;;!!!
Αν δεν ήταν οι διεθνείς μπαμπούλες, ακόμα μπατήρια θα εμφανίζονταν όλοι τους!
Τώρα ξαφνικά βγήκαν και cd από ξένες τράπεζες που δίνουν ονόματα μεγαλοκαταθετών Ελλήνων!.. ΞΑΦΝΙΚΑ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ο κόσμος το 'χει τούμπανο Ρίκη μου κι αυτοί κρυφό καμάρι.Η μία υπουργός έχει γίνει γνωστή από καιρό,το σκάφος αξίζει 2,1 εκατομμύρια ευρό και τότε έλεγε πως είναι της κόρης και του γαμπρού της!
Διάβασε εδώ κάνοντας κλικ στις φωτό της εφημερίδας.
Και ο άλλος κύριος θα μαθευτεί αλλά η ουσία είναι τι έκανε τόσα χρόνια το ΣΔΟΕ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Χαλάρωσε Εφη μου,ειρωνικότατο είναι!
Δεν διάβασες το σχόλιο που γράφω από κάτω.Η είδηση είναι η αδιαφορία του ΣΔΟΕ κι όχι τα σκάφη που κοντεύουν περισσότερα κι από τα ψάρια!
Το ίδιο πράγμα λέμε,ξαφνικά τους έπιασε πρεμούρα κι αποκαλύπτουν πράγματα που ο κόσμος τα 'χει τούμπανο από χρόνια κι οι ίδιοι κρυφό καμάρι.
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή!

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Εδώ το Βουλγάρικο ΣΔΟΕ ήρθε και έκανε καταγραφή τις σκαφάρες με Βουλγάρικη σημαία, που ελλιμενίζονται στη μαρίνα του Πόρτο-Καρράς (δεν είναι και λίγα και πανάκριβα) και το δικό μας "αγρό αγοράζει).
Έτσι μούρχεται να πάω στην Τουρκία και να αλλάξω την σημαία στο δικό μου κωλοβούτι και να βάλω την Ελληνική στο δεξί παντιερόσχοινο (για την φιλοφρόνηση που απαιτείται).

ANOULI είπε...

Κάτι τέτοια είναι που με πείθουν ότι επί τούτου ήρθε το ΔΝΤ, μπας και μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους!!!
Γιατί νομίζεις ότι γίνονται πολιτικοί;;;; Για να μην δηλώνουν τίποτε και να πλουτίζουν ασύστολα!!!!!!!!!!!!!!
Το θέμα είναι να ακούσουμε ονόματα για να μην έχει πρόσωπο να βάλει υποψηφιότητα κανείς από αυτούς και δεύτερο θέμα είναι τι επιπτώσεις θα έχουν!!!!!
Παρακολούθα Ζείδωρον και ενημέρωνέ μας!!!!!!!
Καλό μεσημέρι

zeidoron dtsoukas είπε...

Τι φταίει Σταύρο μου η σημαία αν αυτοί που έχουν ορκιστεί να τηρούν το σύνταγμα και τους νόμους γίνονται επίορκοι;Είδες οι Βούλγαροι ξύπνησαν νωρίτερα!
Καλές Θάλασσες!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ανούλι μου μόνοι μας δεν μπορούσαμε να τα κάνουμε;Τελικά καταλήγουμε στο ότι χρειαζόμαστε δραγουμάνο πάνω από το κεφάλι μας!
Η μία είναι ήδη γνωστή,διάβασε την απάντησή μου στη Ρίκη.
Να είσαι καλά,καλό απόγευμα!