Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Αν ξέραμε ποιοι μας κυβερνάνε

Ως γνωστόν προχτές παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας η σύμβουλος του Πρωθυπουργού κυρία Γλυκερία Σιούτη!Πήρε πάνω της το διορισμό (που μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ματαιώθηκε) του 25χρονου νεαρού,αστράτευτου δικηγόρου κυρίου Χασαπόπουλου,στο γραφείο του Πρωθυπουργού ως συμβούλου!
Εμείς αναδημοσιεύουμε ανάρτηση της 7ης Νοεμβρίου 2009 όταν και πάλι το Πρώτο Θέμα είχε κάνει φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις για την κυρία Σιούτη η οποία τότε δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραιτηθεί.
Παλιά στην Ελευθεροτυπία υπήρχε μια στήλη που επιγράφονταν: ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ,τώρα θα πρέπει να την παραφράσουμε:ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!

Ανάμεσα σε χιλιάδες δικηγόρους επέλεξαν τη συνήγορο του Χριστοφοράκου για νομική σύμβουλο του Πρωθυπουργού


fimotro: ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

Τρομερό ρεπορτάζ με πολύ δυνατές πληροφορίες και πολύ σημαντικά έγγραφα από το Πρώτο Θέμα της Κυριακής. Αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος των εφημερίδων. Η κριτική προς την εκάστοτε εξουσία. Το ζήτημα τίθεται σε ηθική βάση και θα πρέπει ο Γιώργος Παπανδρέου να δώσει άμεσα λύση. Το ότι την συγκεκριμένη σύμβουλο του πρωθυπουργού την είχαν προσλάβει στη Siemens για να εμποδίσει νομικά την έρευνα για τα μαύρα ταμεία και τις μίζες δεν αφορά μόνο τον Παπανδρέου αλλά και την ίδια. Το ρεπορτάζ είναι σοκαριστικό για το νέο πρωθυπουργό, αποκλειστικές φωτογραφίες του οποίου φιλοξενεί η εφημερίδα κάτω από τον βασικό της τίτλο...

Σημ.Ζείδωρον:Ειλικρινά αν είναι έτσι όπως τα λέει το Πρώτο Θέμα μένουμε άφωνοι!Κανένα σχόλιο!
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έχει άλλες δυο ειδήσεις που άπτονται της πολιτικής ηθικής και όχι μόνο.Κάντε κλικ στην εικόνα να τις διαβάσετε και να δοξάστε το νέο ήθος που μας τσαμπουνάγανε προεκλογικά τα εξαπτέρυγα της νέας αλλαγής.

Υ.Γ.:Ψάχνοντας πας στην πόλη λένε!Εμείς με τη βοήθεια φίλου blogger βρήκαμε και τούτο σχετικά με την εξαίρετη κατά τα άλλα και πολυπράγμωνα κυρία Σιούτη.Συνειρμικά μας έρχεται στο νου η σύζυγος Βουλγαράκη.Εσάς;

3 σχόλια:

αντωνης είπε...

Kαλως ηλθατε Δημητρη.
Δυστυχως ση χωρα μας πολιτικη και ηθικη ειναι ασυμβατες ως εννοιες.
Ακομα πιο δυστυχως εμεις οι πολιτες δεν το καταλαβαινουμε αυτο ή αν το παρουμε χαμπαρι δεν αντιδρουμε καθολου.
Κανουμε λες και ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο.
Εκτος αν ειμαστε και μεις μακρια απο καθε εννοια ηθικης, το οποιο ομως δεν θελω να πιστεψω.

Καλη σου μερα.

zeidoron dtsoukas είπε...

Να είσαι καλά Αντώνη,καλό Χειμώνα τώρα πια!
Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω αυτή την περίεργη ηθική και ευθιξία των δημοσίων προσώπων.Πάντα λειτουργούν με μέτρα και σταθμά των συγκεκριμένων περιπτώσεων κι όχι με σταθερές αξίες.
Γι' αυτό το γιαούρτωμα πρέπει να γίνει καθεστώς!

Liakada είπε...

Δυστυχως καλε μου Ζειδωρον. Το καπνισμα δεν κοβεται με νομοσχεδια ουτε επιβαλλεται. Αν δεν ενημερωθει σωστα ο καπνιστης ...αν δεν πειστει σαραντα νομοσχεδια να περασουν θα ειναι μονο για να εισπραξουν! Ασε που προσωπικα αμφιβαλλω οτι θα το εφαρμοσουν. Ξερεις εσυ κανενα αλλο απο οσα διακυρησουν να το εφαρμοζουν?Γιατι λοιπον τουτο το μετρο? Λογια για να εντυπωσιασουν...για να δειξουν οτι να κατι κανουμε κι εμεις! Ας παει πρωτα μα μαζεψει τα ραντζα απο τους διαδρομους η κ, υπουργος υγειας.. ας φροντισει να ειναι ολοι οι πολιτες τουτης της χωρας ασφαλισμενοι και να δικαιουνται αξιοπρεπη περιθαλψη και να μην ψαχνει ο γνωστος τον γνωστο του γνωστου ετσι κι αρρωστησει και χρειαζεται γιατρο- αλλιως πεθαινει και μετα κοιταει και την επιβολη διακοπης καπνισματος!Ασε που ως τωρα τα φαρμακα για να μπει κανεις σε προγραμμα δεν τα καλυπτουν τα ταμεια! Ειναι λεει ακριβα! Τους κοστιζε λιγοτερο μια καρδιοπαθεια ή ενας καρκινος! Τι να πει κανεις..

Read more: Go to TOP and Bottom