Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Παντού υπάρχει ένας blogger

Η γνωστή διαφήμιση ισχυρίζεται πως παντού υπάρχει ένας μύθος.
Εμείς διαπιστώσαμε πως παντού υπάρχει ένας blogger!Προχτές στο Αγρίνιο με τον Γηγενή Αγρινιώτη και σήμερα στην Τρίπολη με τον Ανέστη Κετσετζίδη.
Το διαδίκτυο και ιδιαίτερα το blogging δεν είναι εικονική πραγματικότητα αλλά η ίδια η πραγματικότητα με σάρκα,οστά και αισθήματα που χρησιμοποιεί τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας.
Σήμερα στην Τρίπολη,στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων,είχαμε την χαρά να βρεθούμε δια ζώσης δυο άνθρωποι που κοντά δυο χρόνια γνωριζόμαστε μέσα από τα blogs.
Οι περισσότεροι αναγνώστες αυτής της σελίδας γνωρίζετε το φίλο Ανέστη Κετσετζίδη μέσα από Το Γόνιμο Χτες και Σήμερα
Ε!λοιπόν κι από κοντά ακριβώς ίδιος είναι:ένας απλός,αληθινός,ζεστός κι ευγενικός άνθρωπος που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή.Συνέπεσε και οι δύο γιοί του Ανέστη να υπηρετούν ταυτόχρονα την πατρίδα κι αυτός από την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου ζει ταξιδεύει νότια για να βρίσκεται δίπλα τους.
Μαζί του η εξαίρετη σύζυγός του,που όπως είναι φυσικό της λείπουν οι γιοί της και οι δυο υπέροχοι γονείς του.
Ο Ανέστης συν τοις άλλοις είναι και λάτρης της φύσης κι αυτό φαίνεται από πολλές αναρτήσεις του. Επίσης ασχολείται με τη μελισσοκομία και είχε την ευγενή καλοσύνη να μου φέρει προϊόν από την παραγωγή του!
Ανέστη ειλικρινά χάρηκα που σε γνώρισα κι ελπίζω να μας ξαναδοθεί η ευκαιρία να τα πούμε εκτενέστερα.Να είσαι καλά φίλε μου,να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και τα παιδιά να έχουν μια καλή και ήσυχη θητεία!

2 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Καλημέρα :-)

Να και τα όμοργφα τυχερά της ορκομωσίας.

Να έχουν όλα τα παιδιά μια ήρεμη και σύντομη θητεία.

Καλό Σ/Κ φίλε μου

zeidoron dtsoukas είπε...

Πραγματικά Βάσσια μου ήταν πολύ όμορφα,πολύ συγκινητικό να συναντάς έναν άνθρωπο που μιλάς μαζί του κοντά δυο χρόνια!
Σύντομη η θητεία είναι έτσι κι αλλιώς,να είναι και ήρεμη και να επιστρέψουν σπίτια τους τα παιδιά όπως έφυγαν.
Καλή Κυριακή να έχεις!