Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

48ωρη απεργία στο ΕΘΝΟΣ αύριο και μεθαύριο


Ολομέτωπη των εργαζομένων στο “Εθνος”, εναντίον του διεφθαρμένου Μπόμπολα

Ήταν θέμα χρόνου, το γνωρίζαμε από μέσα, αλλά είμαστε δεσμευμένοι να υποστηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων (όχι των διευθυντών τους) στο συγκρότημα του Έθνους, σεβόμενοι το σωστό χρόνο (timing). Οι συναγωνιστές μας λοιπόν πήραν την μεγάλη και θαρραλέα απόφαση να κοιτάξουν το τέρας στα μάτια και να διαπραγματευτούν σκληρά την ίδια τους την επιβίωση. Ο Μπόμπολας μπορεί να έχει τους πολιτικούς και στις δυο του τσέπες, τη μία με τα λεφτά (http://bit.ly/csgO5a) και την άλλη με την δημοσιότητα, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς τους ανθρώπους της εφημερίδας και του καναλιού του…
Μπράβο συνάδελφοι και συνάνθρωποι του Εθνους για μια ακόμα φορά, είμαστε μαζί σας σε αυτό τον αγώνα και θα συνεχίσουμε να βγάζουμε μαζί τα άπλυτα του Μπόμπολα στη φόρα, για να καθαρίζει σιγά σιγά αυτή η σαπίλα της διαφθοράς…
Καλή δύναμη και με την νίκη!!!
Το σημερινό ψήφισμα των εργαζομένων:
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΗΓΑΣΟΣ
Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010
Μετά τις αναίτιες και αιφνιδιαστικές απολύσεις συναδέλφων μας οι εργαζόμενοι, διοικητικοί, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, αποφάσισαν σήμερα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση να απαντήσουν στην επίθεση της εργοδοσίας με 48ωρη απεργία την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.
Οι εργαζόμενοι ενωμένοι διακήρυξαν τη βούλησή τους να αποτρέψουν τις απολύσεις και εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας τους, ιδιαίτερα την κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύουμε.
Ταυτόχρονα καλούν τα σωματεία τους να στηρίξουν δυναμικά την απόφαση για την 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση , και όποια άλλη απεργιακή κινητοποίηση χρειαστεί αμέσως μετά, προκειμένου να μην χαθεί καμία θέση εργασίας και να ανακληθούν οι απολύσεις.
Οι απολύσεις στον Πήγασο δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα εκδοτικά συγκροτήματα. Προσπαθούν να φορτώσουν την κρίση στις πλάτες των εργαζόμενων. Το μοναδικό μας όπλο είναι η αλληλεγγύη και η επαγρύπνηση.
Η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων
στον όμιλο Πήγασος
http://bobolasgate.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom