Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Η Ελλάδα κάηκε... ο Τσίπρας επιθεώρησε τα καμένα και ο Σκουρλέτης κατήγγειλε στημένα ρεπορτάζ (βίντεο)

Ο καπνός από τη φωτιά στην Αττική έφθασε μέχρι το Λιβυκό Πέλαγος

Για ένα τετραήμερο φλέγονταν η Αττική,ενώ στη Ζάκυνθο και την Ηλεία οι πυρκαγιές εξακολουθούν να μαίνονται,εναέρια μέσα δεν υπάρχουν,η βοήθεια από την Κύπρο ναυάγησε κι από την Ευρώπη ζητήθηκε,αλλά ακόμα στο περίμενε είμαστε...


Και παρ' όλα αυτά η κυβέρνηση άρχισε να... δραστηριοποιείται μεταφέροντας τις ευθύνες στους δημοσιογράφους,την ώρα που οι δορυφορικές εικόνες δείχνουν τον καπνό από τις πυρκαγιές της Αττικής στο Λυβικό πέλαγος! Παράλληλα ο πρωθυπουργός... επιθεώρησε σήμερα το πρωί τις καμένες περιοχές....

Με ελικόπτερο πάνω από τα καμένα ο Τσίπρας
Πτήση πάνω από τις καμένες περιοχές της Ανατολικής Αττικής κάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού, στις 10:00, ο Αλέξης Τσίπρας, θα πετάξει με ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν από την πυρκαγιά.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τους πυροσβέστες στο πεδίο των επιχειρήσεων. Θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή Υπουργών.

Η Ελλάδα κάηκε και ο Σκουρλέτης καταγγέλλει στημένα ρεπορτάζ

Ο Παναγιώτης Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9FM» έκανε λόγο για «επικίνδυνο λαϊκισμό» και «επικίνδυνη ανευθυνότητα» στο θέμα των πυρκαγιών και επιτέθηκε στα ΜΜΕ.

«Εκείνο το οποίο είπαμε από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν χρειάζεται λαϊκισμός, ούτε μια επιχείρηση πολιτικής κερδοσκοπίας» είπε ο υπουργός και συνέχισε: «Παρόλα αυτά φαίνεται ότι αυτό δεν το υιοθέτησε η αντιπολίτευση. Πολύ δε περισσότερο δεν το υιοθέτησαν και εκείνα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που τη συνδράμουν τα τελευταία χρόνια».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Εδώ είδαμε ρεπορτάζ τα οποία λες και ήταν έτοιμα από καιρό, τα οποία διαψεύδονταν από την ίδια την πραγματικότητα. Έβγαλαν υπουργούς να είναι εκτός Αθηνών, ενώ σε λίγα λεπτά είχαν παρουσία και στο κέντρο των επιχειρήσεων. Παρόλα αυτά είδατε ρεπορτάζ τα οποία ήταν έτοιμα, σχόλια τα οποία οτιδήποτε και να γίνεται έβρισκαν πάντοτε κάτι αρνητικό να πουν.Πρόκειται για μια ανευθυνότητα χωρίς προηγούμενο και, εν πάση περιπτώσει, ορισμένα πράγματα καταντούν αστεία και είναι και επικίνδυνα. Και φοβάμαι πάρα πολύ ότι ένα μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζεται από υπερβολική δόση ενός επικίνδυνου λαϊκισμού και μιας επικίνδυνης ανευθυνότητας».

Ο καπνός από τη φωτιά στην Αττική έφθασε μέχρι το Λιβυκό Πέλαγος

Εκπληκτικό βίντεο φανερώνει πως ο καπνός από τις φωτιές στην Ανατολική Αττική έφτασε την Δευτέρα μέχρι το Λιβυκό Πέλαγος, ξεπερνώντας την Κρήτη!

Το βίντεο ετοίμασε η ιστοσελίδα meteo.gr, και όπως επισημαίνουν οι μετεωρολόγοι, «οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι παρέσυραν τα σωματίδια του καπνού της πυρκαγιάς εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την εστία τους».

Στο δεύτερο μέρος του βίντεο, υπάρχουν εικόνες σε μορφή time-lapse από την κάμερα καιρού στις εγκαταστάσεις της ιστοσελίδας στην Πεντέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom