Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Βουλευτής Π. Πολάκης: "Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ MEGA" - Τον έκοψαν στον αέρα γιατί τους τα 'χωσε! (βίντεο)


Ο Σφακιανός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, "'έγραψε" χτες μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Δεν τους χαρίστηκε και τους είπε ότι και άδεια δεν έχουν και δεν πληρώνουν δάνεια και άλλες υποχρεώσεις, εκπέμποντας, την ίδια ώρα, μια "πολιτική φόβου και υποταγής" προς τους πολίτες!

Ν' αγιάσει το στόμα του!

Τους τα "έχωσε" μέσα στο σπίτι τους και μετά τον έκοψαν στον "αέρα"!

Ο κ. Πολάκης ήταν καλεσμένος μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη, στην εκπομπή των Χασαπόπουλου - Αναγνωστάκη. Και η κόντρα έφτασε στα ύψη, αλλά ξαφνικά, μετά από τις διαφημίσεις και το "χώσιμο" στους εκπροσώπους του Mega, οποίοι όχι μόνο προστάτευαν τον βουλευτή της ΝΔ, διακόπτοντας τον Π. Πολάκη και έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν και... συγγνώμη από τον Α. Γεωργιάδη, διέκοψαν τη σύνδεση με τον Κρητικό βουλευτή!

Δεν τους άρεσε κι ενοχλήθηκε ο Άδωνις, "φαγώθηκε" στον αέρα ο Π. Πολάκης!

Σε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση για τις άδειες των καναλιών και την "ασυλία" που είχαν από τις μέχρι τώρα κυβερνήσεις να μην πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, προχώρησε χτες το πρωί ο βουλευτής Χανίων, του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Οι δημοσιογράφοι της πρωινής εκπομπής του Mega, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Μανώλης Αναγνωστάκης, άκουσαν τον Κρητικό βουλευτή να τους λέει ότι ούτε άδειες έχουν, ούτε τα χρέη τους από τα δάνεια πληρώνουν. Κι αυτό πρέπει να τελειώσει.

Οι δυο δημοσιογράφοι, μετά την αρχική σαστιμάρα, προσπάθησαν να τον διακόψουν και η απάντησή τους ήταν ότι... η αναφορά του δείχνει να απειλεί τις επιχειρήσεις!

Δεν απειλώ καμιά επιχείρηση. Αν εγώ δεν πληρώσω θα έχω προβλήματα, αλλά εσείς όχι. Δεν απειλώ, εσείς απειλείτε 5 χρόνια τους Έλληνες, ήταν η ανταπάντηση του Παύλου Πολάκη.

Λίγο αργότερα, ακολούθησε η υβριστική επίθεση του Μ. Αναγνωστάκη στον κ. Πολάκη ("αυτό είναι το επίπεδο αριστερού βουλευτή", είπε κατά λέξη!) επειδή... δεν άφηνε τον Άδωνι Γεωργιάδη να μιλήσει, και τέλος το κόψιμο της σύνδεσης με τον βουλευτή!

Δείτε το βίντεο με την αναφορά του Παύλου Πολάκη στις άδειες και τα χρέη του Mega


Δείτε την προσβλητική αναφορά του δημοσιογράφου Αναγνωστάκη στο 3':05"

Η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Πολάκη, μετά το "κόψιμο" του Mega

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στη συμπεριφορά των δημοσιογράφων, Ιορδάκη Χασαπόπουλου και Μανώλη Αναγνωστάκη, του Mega, οι οποίοι όχι μόνο τού απευθύνθηκαν με προσβλητικές αναφορές (ο Μ. Αναγνωστάκης, επειδή ο Π. Πολάκης είχε αντιπαράθεση με τον Α. Γεωργιάδη, είπε κάποια στιγμή: "αυτό είναι το επίπεδο αριστερού βουλευτή!) αλλά και για το κόψιμο του στον "αέρα" επειδή ενοχλούσε τον... Άδωνι!

Δείτε τί έγραψε στο facebook


"Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ MEGA.
Μόλις είδαν οτι δεν τα βγάζουν πέρα ,μόλις άκουσαν αλήθειες ,μόλις έθιξα τα κανάλια και την παραοικονομία στην υγεία, ΘΙΧΤΗΚΑΝ τα πουλημένα τομαρια και με έκοψαν για να μιλάει μόνο του το γκρουπουσκουλο της φασιστικής συνιστώσας της Νέας Δημοκρατίας,ο Αδωνις"

http://www.candianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom