Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Εντολή να σιτιστεί ο Νίκος Ρωμανός αν... - Συνάντηση των γονιών του με το Σαμαρά


Κορυφώνεται η αγωνία για τον Νίκο Ρωμανό. Ο νεαρός δεν έχει ξεκινήσει απεργία δίψας, όπως διαβεβαιώνουν κύκλοι του περιβάλλοντός του, ενώ την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως οι γονείς του, μετά από δικό τους αίτημα, θα συναντηθούν το πρωί της Δευτέρας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Εισαγγελική εντολή να σιτιστεί, ακόμη και παρά τη θέλησή του, ο Νίκος Ρωμανός, σε περίπτωση που παρουσιάσει αυτοκτονικές τάσεις.

Αυτό περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, νέο εισαγγελικό έγγραφο.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Ρωμανός δεν έχει ξεκινήσει απεργία δίψας και αυτό μετά από παραίνεση των γονιών του.

Ο πατέρας του νεαρού, Γιώργος Ρωμανός, διευκρίνισε σήμερα πως ο γιος του δεν νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ούτε φοράει μάσκα οξυγόνου. Σημείωσε, ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” ότι ήδη οι ζημιές στον οργανισμό του έχουν αρχίσει να γίνονται, παρότι ακόμη δεν φαίνονται.

«Είναι καταπονημένος, δεν σηκώνεται από το κρεβάτι, σκέφτεται καθαρά, εμμένει σε ότι έλεγε από την πρώτη στιγμή, σωματικά πεσμένος, αλλά από πλευράς ψυχολογίας είναι δυνατός, διατηρεί την πνευματική του διαύγεια», δήλωσε ο Γιώργος Ρωμανός και πρόσθεσε : «Ήδη ζημιές έχουν αρχίσει να γίνονται στον οργανισμό του, οι οποίες μπορεί να μην φαίνονται τώρα, μα ο οργανισμός τρώει τις σάρκες του», επισήμανε ο Γιώργος Ρωμανός.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, θα δεχτεί στο γραφείο του τους γονείς του Νίκου Ρωμανού, μετά από αίτημα των δεύτερων. Η συνάντηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού η κατάσταση της υγείας του απεργού πείνας έχει επιβαρυνθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom