Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Εκδηλώσεις,ευχαριστίες και ευχές από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (φωτο)


Την Τετάρτη στις 3 του Δεκέμβρη η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου θέλοντας να τιμήσει τους μακροχρόνιους αγώνες των ατόμων με αναπηρίες για διεκδίκηση ίσων δικαιωμάτων και ευκαιριών στη ζωή καθώς και για καλύτερες συνθήκες αποθεραπείας και διαβίωσης, πραγματοποίησε τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Στο κτίριο της ΕΛΕΠΑΠ φιλοξενήθηκαν οι μαθητές της Έκτης Τάξης
του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου για να πραγματοποιήσουν κοινές δραστηριότητες (θέατρο, μουσική, ζωγραφική, κατασκευή) με τα παιδιά του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της ΕΛΕΠΑΠ.

Οι μαθητές του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου βίωσαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αγκάλιασαν με αγάπη, στοργή και τρυφερότητα τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και εκείνα εκδήλωσαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους.

Το όλο πρόγραμμα οργάνωσε ομάδα εμψυχωτών την οποία αποτελούσαν οι κ.κ. Γεωργία Νικολάου, Μαίρη Κολοκύθα, Μαρία Μαχαλιώτη και Θοδωρής Νεοφώτιστος,τους οποίους ευχαριστούμε πολύ καθώς και το Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού Andre Alves που με την παρουσία του στην ΕΛΕΠΑΠ ενθουσίασε τους μικρούς μαθητές, μοιράζοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους.

Το ίδιο βράδυ στις 7:30 μ.μ. στη ζεστή, χριστουγεννιάτικα στολισμένη αίθουσα τελετών του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου οι καθηγητές έπαιξαν ‘’ Μουσική για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ’’.
Το πρόγραμμα που περιλάμβανε σπουδαίους συνθέτες της κλασσικής μουσικής, ήταν υψηλής αισθητικής εκτέλεσης. Όσοι παρευρέθηκαν ένιωσαν την ευφροσύνη, τη γαλήνη και την αγαλλίαση που προσφέρει η τέχνη της μουσικής.


Ευχαριστούμε θερμά τις ακούραστες και δραστήριες κυρία Βιβή Μαδιά, Διευθύντρια και κυρία Ελένη Αθανασιά, Υποδιευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου καθώς και τους καθηγητές που οργάνωσαν αυτή τη μοναδική και υπέροχη βραδιά.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή, το προσωπικό και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ εύχονται σε όλους Καλές Γιορτές!


Ο Πρόεδρος                                     Η Γραμματέας
Επαμεινώνδας Τάνταρος             Λαμπρινή Κολοβού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom