Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Πρεμιέρα απόψε για τον Παναιτωλικό στο "Γεντί Κουλέ" κόντρα στην κακή παράδοση


Απόψε στις 19:15 στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ανανεωμένο Παναιτωλικό του Μάκη Χάβου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Παναιτωλικός με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του ξεκινάει τη νέα σεζόν με φιλοδοξίες και στόχους τουλάχιστον για θέσεις παραπάνω από την περσινή.
Nα θυμίσουμε ότι πέρσι τερμάτισε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 42 βαθμούς,ενώ ο ΟΦΗ τερμάτισε 6ος με 44.

Το "Γεντί Κουλέ" παραμένει μια στοιχειωμένη έδρα για τον Παναιτωλικό,αφού σε 11 αγώνες για την Α' και τη Β΄ Εθνική από το 1965 και μετά έχει πάρει μόνο 3 ισοπαλίες!Αυτή την κακή παράδοση θα προσπαθήσει να σπάσει απόψε στο Ηράκλειο ο Παναιτωλικός.

Απ' ότι έδειξε στα φιλικά του καλοκαιριού έχει τα φόντα και τους παίκτες να πετύχει το διπλό σε μια πολύ δύσκολη έδρα,όπως είναι αυτή του ΟΦΗ.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού,Μάκης Χάβος, μετά την χθεσινή προπόνηση της ομάδας επέλεξε τους 18 της αποστολής,οι οποίοι είναι:Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Βιγιαφάνιες, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρουμπουλάκου.

Στο τελευταίο φιλικό,πρόβα τζενεράλε,με τον Αστέρα στην Τρίπολη,που ο Παναιτωλικός ήρθε 0-0 και ικανοποίησε με την απόδοσή του,αγωνίστηκαν οι εξής: Ράφαελ (86′ Στεφανάκος), Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Μαλεζάς (86′ Ετζενγκέλε), Παπουτσογιαννόπουλος (82’ Μύγας), Καλογέρης, Βιγιαφάνιες (75’ Γοδόι), Μαρτίνες, Κάπελ (88′ Θεοδωρίδης), Άλβες.

Και ο ΟΦΗ θέλει να κάνει ποδαρικό στην έδρα του με το δεξί...
Από τον Ιταλό τεχνικό Τζενάρο Γκατούζο επελέγησαν για την αποστολή οι εξής 19: Δασκαλάκης, Λορια, Αρτόλα, Στάθης, Μιλιάζες, Τζορτζ, Αντελέγιε, Μεϊτε, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης, Φαζός, Μονιάκης και Κουτσιανικούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom