Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Συνελήφθησαν δύο Ρομά για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, απόπειρα ανθρωποκτονίας και λοιπά...


Στο Μαρκόπουλο συνελήφθησαν χτες το μεσημέρι δύο Ρομά,οι οποίοι καταζητούνταν για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατασχέθηκαν δύο πολεμικά τουφέκια καλάσνικοφ!

Οι δύο Ρομά που προσπάθησαν να αρπάξουν δύο παιδάκια σε καταυλισμό το περασμένο Σάββατο, συνελήφθησαν την Δευτέρα στο Μαρκόπουλο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και μετά από σχετική καταγγελία, οι συλληφθέντες, μαζί με άλλους (4) Έλληνες Ρομά και έναν ακόμα αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, οι οποίοι αναζητούνται, το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Σκοπευτηρίου διέπραξαν αξιόποινες πράξεις, σε βάρος ζευγαριού.

Πιο συγκεκριμένα, απείλησαν και ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας, 24χρονη Ελληνίδα Ρομά και τραυμάτισαν με μεταλλικό αντικείμενο τον 22χρονο σύζυγό της, ενώ επιχείρησαν να αφαιρέσουν τα (2) ανήλικα τέκνα τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες τριών καταυλισμών, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, σε διάφορα σημεία δύο πολεμικά τυφέκια Kαλάσνικοφ με τους γεμιστήρες τους και (57) φυσίγγια, τέσσερα πιστόλια με τους γεμιστήρες τους, κυνηγετική καραμπίνα, επτά φυσίγγια πυροβόλου όπλου και τρία μαχαίρια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom