Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ακόμα δύο νέα παιδιά χάθηκαν κι ένας ηλικιωμένος αυτοκτόνησε

Δεν έχουν τέλος οι τραγικές ειδήσεις...
Οι αυτοκτονίες έχουν γίνει πλέον καθημερινές,ενώ μέρα παρά μέρα σχεδόν χάνεται κι ένα μικρό παιδί

Τραγωδία στα Τρίκαλα – Νεκρό 4χρονο αγοράκι

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το trikalanews.gr, λίγο πριν τις 2 το
μεσημέρι στο ύψος της πλατείας Αγρότισσας στα Τρίκαλα, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονη Τρικαλινή υπό άγνωστες συνθήκες παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 4χρονο αγόρι.

Στο σημείο που επικράτησε πανικός έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε εσπευσμένα το παιδί στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου απλά οι Ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Πηγή: trikalanews.gr


15χρονος έσβησε μπροστά στους γονείς του στην Εύβοια
Aνείπωτη τραγωδία στα Βασιλικά Ευβοίας, όταν 15χρονος έσβησε μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Από προχωρημένο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο «έσβησε» το 15χρονος στα Βασιλικά της Εύβοιας, όπως έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Τραγικές φιγούρες, οι δύο γονείς που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν το παιδί τους . Η οικογένεια από το Ψυχικό Αττικής παραθέριζε τις τελευταίες μέρες στο εξοχικό τους στα Βασιλικά και το μοιραίο έγινε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Ήταν περίπου στις 18.00, όταν το 15χρονο μοναχοπαίδι ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στους γονείς του. Το παιδί μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή πριν γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς είχαν καλέσει και ελικόπτερο για την μεταφορά του 15χρονου σε νοσοκομείο της Αττικής.

Πηγή: Eviazoom.gr

Αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του, λίγο μετά τις 9 σήμερα το πρωί στο Βόλο, ένας 91χρονος άνδρας, στο κέντρο του Βόλου, ο οποίος πυροβολήθηκε στο στόμα με κυνηγετικό όπλο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο ηλικιωμένος άνδρας έπασχε από κατάθλιψη και μοναξιά (καθώς η σύζυγός του απεβίωσε και ήταν μόνος εδώ και 3-4 χρόνια) και σήμερα το πρωί αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, μ’ αυτό τον τραγικό τρόπο.

Ο ηλικιωμένος ήταν στρατιωτικός και πριν θέσει τέλος στη ζωή του επικοινώνησε με συγγενείς του και τους είπε για την απόφαση που έλαβε. Μέχρι δε να φτάσουν στο σπίτι του, ήταν πλέον αργά…
Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αποδίδει τον θάνατό του άτυχου άνδρα σε αυτοκτονία.

Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom