Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Οι κλέφτες στη φυλακή αλλά και τα λεφτά στα ταμεία


"Άλλη μία σύλληψη μεγαλοοφειλέτη του Δημοσίου έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη!
Πρόκειται για 62χρονο, ο οποίος φέρεται ως διαχειριστής εταιρίας ξύλινων κατοικιών που χρωστάει 809.000 ευρώ στο Δημόσιο και του οποίου η επιχείρηση δεν λειτουργεί πια.Τα γραφεία της ήταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης."

Σε καθημερινό σήριαλ εξελίσσονται οι συλλήψεις μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου,οι οποίες ανακοινώνονται με τυμπανοκρουσίες μεν αλλά ανωνύμως δε (τα προσωπικά δεδομένα μας μάραναν!).
Δεν μπορούμε  να ξέρουμε πόσο τυχαίο είναι ότι μεταξύ τους βρίσκονται  και βαρύγδουπα ονόματα,που στη συνέχεια διοχετεύονται τεχνηέντως για να γίνεται ντόρος.Δεν περνάει μέρα που να μην συλλαμβάνεται κι από ένας.ε!και;

Αρθρα-πορτρέτα  στις εφημερίδες,επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο,δελτία τύπου για γέλια (λένε απλά για σύλληψη ημεδαπού!!!) προσαγωγή στον ανακριτή,προθεσμία για απολογία και... πάπαλα!Επί της ουσίας μηδέν εις το πηλίκον.

Αν αυτό δεν είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου για αποπροσανατολισμό τότε τι άλλο είναι;Παρελκυστική τακτική μήπως;Νοικοκυρά που δεν θέλει να ζυμώσει κι όλη μέρα κοσκινάει;Γιατί λύση στο πρόβλημα της είσπραξης των οφειλομένων δεν είναι σίγουρα!

Αυτοί οι άνθρωποι κύριοι δικαστές,εισαγγελείς,εφοριακοί και λοιποί αρμόδιοι και αναρμόδιοι έχουν καταχραστεί χρήματα,τα οποία εισέπραξαν και ουδέποτε απέδωσαν στα ταμεία του κράτους ως όφειλαν.Σε αντίθεση με τα "κορόιδα" τους υπόλοιπους Ελληνες που είναι συνεπέστατοι μέχρι δεκάρας.Ε! λοιπόν αυτή η κοροϊδία και αδικία πρέπει να σταματήσει,ακόμα και βίαια με συνοπτικές διαδικασίες.

Υποτίθεται πως το κράτος έχει άμεση ανάγκη αυτών των χρημάτων κι αυτά οφείλετε να βρείτε τρόπους να τα εισπράξετε είτε με κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων,είτε με δημεύσεις λογαριασμών σε Ελλάδα,Ελβετία και αλλαχού,είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορεί αυτό να καταστεί δυνατόν.Αφήστε κατά μέρος τα γραφειοκρατικά τερτίπια-παραθυράκια,που μας οδήγησαν εδώ που βρισκόμαστε σήμερα ως χώρα και κάντε το καθήκον σας.

Ναι οι κλέφτες στη φυλακή αλλά και τα υπεξαιρεθέντα  χρήματα στα ταμεία!Αρκετά πια το δούλεμα.

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Αν δεχτούμε ότι οι συλληφθέντες είναι κλέφτες που έχουν υπεξαιρέσει με τον ένα ή άλλο τρόπο το δημόσιο χρήμα ,η φυλάκισή τους δεν μου λέει τίποτα .
Άλλωστε πρέπει να δικαστούν και να καταδικαστούν για να εκτίσουν κάποια ποινή που συνεπάγεται την δαπάνη της όποιας κάθειρξης τους επιβληθεί.
Όλο αυτό εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο την δημιουργία εντυπώσεων και ντόρου για να καταλαγιάσει το δημόσιο αίσθημα. Όλα αυτά απαιτούν χρόνο και στο κράτος λείπει τραγικά το χρήμα ...Γι αυτό εκείνο που θάπρεπε να προηγηθεί παράλληλα με την σύλληψή τους είναι η κατάσχεση της περιουσίας τους άμεσα ώστε να ρευστοποιηθεί και να επιστρέψει το χρήμα στο ταμείο του κράτους το συντομότερο δυνατόν .
Καλό σας βράδυ φίλοι μου.

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου πες μου γιατί αυτά τα απλά που καταλαβαίνουμε εμείς δεν τα διανοούνται καν οι Κυβερνήτες μας αλλά και οι δικαστικοί που μοιάζουν να παίζουν το παιχνίδι των πολιτικών;
Η τα καταλαβαίνουν αλλά πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με χαχόλους που καταπίνουν αμάσητα ότι τους σερβίρουν;Οπως και να 'χει πρέπει τουλάχιστον να ντρέπονται όλοι τους!
Να είσαι γερή και δυνατή και καλό Σαββατοκύριακο.

Read more: Go to TOP and Bottom