Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΟΠΥΣΥΠ: Συνέχεια της καταγγελίας για την Π.Υ. Βόλου


Νέα Καταγγελία της ΠΟΠΥΣΥΠ για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου

Αριθ. Πρωτ.: 5160 Αθήνα,    05 Σεπτεμβρίου 2024 

Προς: 
Αρχηγό Π.Σ. 
Αξιότιμο Αντιστράτηγο κ. Θεόδωρο Βάγια 

Κοιν.: 
1. Γραφείο Πρωθυπουργού Αξιότιμο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη 
2. Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Αξιότιμο κ. Βασίλη Κικίλια 
3. Διοικήτρια Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Αξιότιμη κα Αλεξάνδρα Ρογκάκου 
4. Ελληνικό Κοινοβούλιο 
5. Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου 
6. Επιθεώρηση Εργασιακών Σχέσεων Μαγνησίας 
7. Μ.Μ.Ε. 

ΘΕΜΑ: «Η τρομοκρατία και η ομερτά κατά των Συμβασιούχων Πυροσβεστών από το Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Μαγνησίας, πύραρχο Ευάγγελο Λιακόπουλο, καλά κρατεί … Οι «άψογοι» συνεργάτες, συνένοχοι και τσιράκια στις παράνομες ενέργειες της Διοίκησης (καταστρατήγηση ωραρίου, υβριστικές, εκβιαστικές συμπεριφορές, διακίνηση κατάπτιστου εγγράφου προς υπογραφή από τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες, εκβιασμός για αλλαγή του ωραρίου σε 8ωρο, κ.λπ.) οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π.)».

Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ, 

Δυστυχώς, πληροφορηθήκαμε ότι οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π.), ως γνήσια τσιράκια του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Μαγνησίας, πιέζουν τους Συμβασιούχους Συναδέλφους να υπογράψουν ένα έγγραφο, που δεν έχει καμία νομική υπόσταση και που λίγο πολύ παρουσιάζονται όλα «νόμιμα και αγγελικά πλασμένα» στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου ! 

Άραγε ο συντάκτης αυτού του εγγράφου είναι σίγουρος ότι θα συγκαλυφθεί όλος αυτός ο συρφετός παρανομιών και αδικημάτων, συγκεντρώνοντας υπογραφές από τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες στην Π.Υ. Βόλου ; 

Σε αυτό το κατάπτιστο έγγραφο, που μοιάζει με «δήλωση μετάνοιας», γίνεται μία αναφορά στο τέλος ότι η εκτέλεση υπηρεσίας ήταν 24ωρη από τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες. Αυτή πραγματοποιήθηκε λένε σε «πνεύμα καλής συνεργασίας με τη Διοίκηση! για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών». 

Η ειρωνεία είναι ότι πριν από λίγες ημέρες τα τσιράκια της Διοίκησης χύνανε κροκοδείλια δάκρυα για τον άδικο χαμό του Ανδρέα από τη Θάσο. Ωρυόντουσαν ότι η αιτία του χαμού του Ανδρέα ήταν το ωράριο εργασίας στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θάσου. Μάλιστα, η διορισμένη προσωρινή διοίκηση (που ούτε εκλογές δεν έχει κάνει) του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π.) λένε τόσο στα έγγραφά τους, όσο και στις δημόσιες δηλώσεις τους ότι «ο Ανδρέας εργάστηκε τριάντα τέσσερις (34) ώρες» ! 

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, η Διοίκηση εκβιάζει τους Συμβασιούχους Συναδέλφους ότι θα προβεί σε αλλαγή του ωραρίου, σε 8ωρο ! 

Η συγκάλυψη των παρανομιών, ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία καλά κρατούν στην Π.Υ. Βόλου. 

Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ αναμένουμε τις ενέργειές σας το συντομότερο.



Δείτε ΕΔΩ την προηγούμενη(3/9/24) Καταγγελία της ΠΟΠΥΣΥΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom