Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Μαρινέλλα: Κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου χθες το βράδυ (βίντεο)


Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας χθες το βράδυ, καθώς η σπουδαία ερμηνεύτρια κατέρρευσε στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού την ώρα που τραγουδούσε.

Ειδικότερα, η λαοφιλής καλλιτέχνιδα αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε τη στιγμή που ερμήνευε το τρίτο κατά σειρά τραγούδι της στη συναυλία – το τραγούδι με τίτλο «Εγώ και Εσύ», που είχε τραγουδήσει με τον Τόλη Βοσκόπουλο και που τόσο έχει αγαπηθεί. Ερμηνεύοντας τον στίχο «Θεέ μου μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε», άρχισε να παραπατά και το τέλος σωριάστηκε πάνω στη σκηνή.

Η συναυλία διεκόπη και οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να αποχωρούν από τον χώρο του αρχαίου ρωμαϊκού θεάτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν από τους υπευθύνους του χώρου.

Η Μαρινέλλα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» όπου αυτήν τη στιγμή υποβάλλεται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες, σημάδια πως η ίδια δεν αισθανόταν καλά έκαναν την εμφάνισή τους πριν από τη λιποθυμία της.

Μαρινέλλα: Βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσής της

Οι παρευρισκόμενοι πάγωσαν στις θέσεις τους όταν είδαν την κατάρρευσή της και κατόπιν αυτού στον χώρο του θεάτρου επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Άνθρωποι των διοργανωτών έσπευσαν να βοηθήσουν την εμβληματική ερμηνεύτρια και κλήθηκε γιατρός για να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Λίγα λεπτά αργότερα, στους παρευρισκόμενους δόθηκαν οδηγίες να αποχωρήσουν από το Ηρώδειο.

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στην ίδια. Η εν λόγω παράσταση αποτελούσε την κορύφωση της λαμπρής μουσικής διαδρομής της. ένα μουσικό ταξίδι με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και πολυμελούς ορχήστρας που είχε στόχο να αποτελέσει μια μεγαλειώδη μουσική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού – για να μαγέψει το ελληνικό κοινό, αλλά και ξένους που επισκέπτονται τη χώρα μας.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom