Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Έφηβη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από ταξιτζή: «Φοβόμουν πως αν φωνάξω, δεν θα δω ξανά το φως του ήλιου»


Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια έφηβη 17 ετών όταν επιβιβάστηκε σε ένα ταξί και όπως καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον οδηγό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η δίκη ήταν προγραμματισμένη για αυτές τις μέρες, ωστόσο ο οδηγός ταξί δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ασθένεια, με αποτέλεσμα η δίκη να πάρει αναβολή για τις 4 Ιουνίου του 2025.

Μάλιστα, μόλις το θύμα άκουσε την απόφαση για αναβολή ξέσπασε σε κλάματα: «Νιώθω αγανάκτηση πιο πολύ, διότι δε γίνεται ένας άνθρωπος να περνάει όλο αυτό που έχει περάσει, να το περνάει δεύτερη φορά για το δικαστήριο και να το περνάει και τρίτη φορά… Ξυπνάω, κοιμάμαι με ένα μόνιμο άγχος. Είναι σαν βασανιστήριο», περιέγραψε το κορίτσι.

Η νύχτα του βιασμού

Η έφηβη κοπέλα περιέγραψε για τη νύχτα που βιάστηκε: «Θυμάμαι πόσο φοβόμουν… Φοβόμουν μη μου κάνει κακό, φοβόμουν μη φωνάξω και απλά δε δω το φως του ήλιου».

Όλα έγιναν όταν η 17χρονη επιβιβάστηκε στο ταξί μαζί με δύο φίλους της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ήταν όλοι τους μεθυσμένοι. Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός βίασε το κορίτσι.

Όπως είπε, σώθηκε από υπαλλήλους πρατηρίου υγρών καυσίμων. Τους έκανε νοήματα ότι κινδυνεύει: «Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν ότι πρέπει να κάνω κάτι, έτσι ώστε να με βοηθήσει κάποιος για να φύγω από εκείνη τη στιγμή και την κατάσταση», περιέγραψε.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και μιλά για συναίνεση από τη μεθυσμένη ανήλικη: «Όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο ξαφνικά εκείνη ένιωσε φόβο και άρχισε να κάνει κάποιες αντίστοιχες εκφράσεις με το πρόσωπό της προς τον υπάλληλο του βενζινάδικου, το οποίο εγώ δεν το αντιλήφθηκα. Συνεχίσαμε να την πάω στο σπίτι της, χωρίς εντωμεταξύ να εκφράσει την επιθυμία να κατέβει ή να παραμείνει στο βενζινάδικο».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom