Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα εμφάνιση του «παλαιοχριστιανού»: «Δεν υπάρχει θέμα αφαίρεσης της επιμέλειας του παιδιού - Δεν μπούκαρα στο νοσοκομείο» (βίντεο)


Σε νέες του δηλώσεις ο «παλαιοχριστιανός» Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ισχυρίζεται πως ενήργησε νόμιμα όσον αφορά το παιδί του, που φέρεται να το πήρε από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», διότι δεν του έχει επιβληθεί καμία νομική ενέργεια που να το απαγορεύει.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μιλώντας από κοινού με τον δικηγόρο του Ανδρέα Θεοδωρόπουλο στον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Χθες το βράδυ μίλησα με την αξιωματικό υπηρεσίας της Υπηρεσίας Ασφαλείας Πλατείας Συντάγματος, και είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία. Ούτε με αναζητούσαν, ούτε με καταζητούσαν, ούτε τίποτα. Δεν υπήρχε κανένα θέμα. Κάποια δημοσιεύματα λένε ότι μας αναζητούν με την σύζυγό μου σε Αθήνα και Κορινθία. Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλουν να προωθήσουν. 

Επίσης, γράφουν ότι μπούκαρα στο νοσοκομείο. Αυτό δεν ισχύει. Καλέστηκα από την διευθύντρια της Πνευμονολογικής Κλινικής, και πήγα κανονικά σε ώρες επισκεπτηρίου και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σας εξηγώ ότι δεν υπάρχει θέμα αφαίρεσης της επιμέλειας του παιδιού».

Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωρόπουλος επισήμανε: «Δεν μπορώ, για λόγους δικηγορικού απορρήτου να αποκαλύψω πού βρίσκονται, γονείς και βρέφος. Ο κ. Καλαϊτζιδάκης δεν κατηγορείται μέχρι στιγμής για κανένα ποινικό αδίκημα, αν του καταλογιστούν κατηγορίες τότε θα τις αντιμετωπίσουμε. 

Η εισαγγελία ανηλίκων με διαβεβαίωσε πάντως ως δικηγόρο του, ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής απαγόρευση εις βάρος του για προσέγγιση του παιδιού. Σε κάθε περίπτωση το περιβάλλον στο οποίο ζει το παιδί είναι απολύτως κατάλληλο, έχει τις πρέπουσες συνθήκες και αυτό το διαπίστωσε και εκπρόσωπος της Πρόνοιας η οποία το επισκέφτηκε. 

Οι γονείς είναι υπεύθυνοι και κατάλληλοι. Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είναι ένας άξιος πατέρας ο οποίος καμαρώνει τώρα το 7ο κατά σειρά παιδί του. Η δε Σεβαστή Κανάκη είναι ζωτική ανάγκη να είναι ως μητέρα πάντα δίπλα στο παιδί της. Αρπαγή βρέφους δε νοείται νομικά από γονείς, πολλώ δε μάλλον από τη μητέρα η οποία προστατεύεται από το άρθρο 21 του Συντάγματος».

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom