Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Ηλεία: Συνελήφθη ηλικιωμένη γιατί έσερνε σκύλο με αγροτικό φορτηγάκι


Στην σύλληψη μίας ηλικιωμένης γυναίκας για περιστατικό κακοποίησης ζώου συντροφιάς, προχώρησαν αστυνομικοί του ΑΤ Κρεστένων, στην Ηλεία, το απόγευμα της Τετάρτης (25/9).

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η «Πελοπόννησος», η 84χρονη εντοπίστηκε στον δρόμο από την Κρέστενα στην Αρχ. Ολυμπία να οδηγεί το αγροτικό φορτηγάκι της και πίσω να σέρνει με σχοινί σκύλο ιδιοκτησίας της, ο οποίος τραυματίστηκε.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την γυναίκα, ενώ ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στην Αρχ. Ολυμπία για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

Άλλες πηγές ανέφεραν στο ilialive.gr πως η ηλικιωμένη βρήκε τον σκύλο αδέσποτο και τον έβαλε στην καρότσα του «αγροτικού». Στην πορεία της διαδρομής δεν αντιλήφθηκε πως ο σκύλος έπεσε από την καρότσα και πως τον έσερνε στον δρόμο.

Η γυναίκα, που ήταν σε σοκ με όσα συνέβησαν, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου, όπου παραμένει φρουρούμενη, έως ότου είναι σε θέση να οδηγηθεί ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία, χθες το απόγευμα, στα Κρέστενα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι κινούμενη με φορτηγό αυτοκίνητο, επί της Επαρχιακής οδού Κρεστένων - Αρχαίας Ολυμπίας, είχε δέσει με σκοινί σκυλί ιδιοκτησίας της και το έσερνε για απόσταση (150) μέτρων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ζώου.

Το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για περίθαλψη και νοσηλεία.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας».

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom