Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Φωτιά στις γραμμές του Ηλεκτρικού - Ο κόσμος κατέβηκε και πήγε με τα πόδια στο σταθμό «Ειρήνη» (φωτο & βίντεο)


Συναγερμός σήμανε νωρίτερα, το απόγευμα της Τετάρτης (25.09.2024) στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε γραμμές του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ).

Το περιστατικό με τη φωτιά σε γραμμές του ΗΣΑΠ, σημειώθηκε ανάμεσα στους σταθμούς «Νερατζιώτισσα» και «Ειρήνη» και είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 200 άτομα που επέβαιναν στο συρμό, να κατέβουν από αυτόν.

Οι επιβάτες κατευθύνθηκαν πεζή στο σταθμό «Ειρήνη», όπου εκεί αναμένουν το επόμενο δρομολόγιο προκειμένου να μεταβούν στον προορισμό το

Σύμφωνα με επιβάτη που επικοινώνησε με το newsit.gr, δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση από τους υπεύθυνους του συρμού ώστε να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες εκκένωσης του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, κατέβηκαν μόνοι τους από τα βαγόνια, αφού πρώτα άνοιξαν μόνοι τους τις πόρτες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συρμός ήταν ακινητοποιημένος, οι επιβάτες είδαν τις φλόγες, τράβηξαν μόνοι τους το μοχλό και άνοιξαν την πόρτα και κατέβηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΣΤΑΣΥ: «Διεκόπη η ρευματοδότηση της γραμμής από τον οδηγό και το κέντρο ελέγχου και εκκενώθηκαν οι συρμοί. Οι επιβάτες κατευθυνθηκαν προς τους πλησιέστερους σταθμούς, ενώ οι συρμοί ήταν ακινητοποιημένοι».

Όπως αναφέρει στο newsit.gr, o πρόεδρος των εργαζομένων του ΗΣΑΠ, Λεωνίδας Γεωργόπουλος «όταν συνέβη το περιστατικό, και ο μηχανοδηγός αντιλήφθηκε τις φλόγες, έδωσε εντολή να διακοπεί η ηλεκτροδότηση των γραμμών». 

Λόγω της φωτιάς στην Γραμμή 1, η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στο τμήμα Ν. Ιωνία- Πειραιάς.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom