Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Κερατσίνι: Ψάχνουν τον πιθανό παραλήπτη του «φορητού οπλοστάσιου» με τις χειροβομβίδες - Άφαντοι οι δράστες που πέταξαν το σακίδιο


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δύο δραστών, που πέταξαν σακίδιο με βαρύ οπλισμό στο Κερατσίνι, καθώς επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, αλλά και του ανθρώπου που θα παραλάμβανε το «φορητό οπλοστάσιο».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το STAR, το σακίδιο που πέταξαν στον δρόμο οι δράστες όσο τους καταδίωκαν οι ΔΙΑΣ και περιείχε 4 χειροβομβίδες, 1 πτυσσόμενο γκλοπ και 1 περίστροφο, είχε προορισμό κάποιον παραλήπτη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός μένει κοντά στο σημείο της καταδίωξης, στο Κερατσίνι.

Μάλιστα, οι δράστες παραμένουν άφαντοι, ενώ εικάζεται ότι κρύβονται κάπου μαζί. Πάντως, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχει ταυτοποιηθεί, καθώς μέσα στην τσάντα βρέθηκε και μια ταυτότητα. Ο 27χρονος είναι και παλιός γνώριμος των Αρχών.

Σημειώνεται πως, η μηχανή δεν είχε πινακίδα, ωστόσο, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πιθανότατα ανήκει στον 27χρονο, καθώς έχει στην κατοχή του μία ίδια.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom