Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Μητσοτάκης στη Θεσσαλία: Άγριες αποδοκιμασίες από πλημμυροπαθείς - «Ντροπή, αυτή είναι η δημοκρατία του» (φωτο & βίντεο)

"Αν είσαι πρωθυπουργός όλης της Ελλάδας, να έρθεις να μας μιλήσεις"

«Αν είσαι πρωθυπουργός όλης της Ελλάδας, να έρθεις να μας μιλήσεις» φώναζαν εξαγριωμένοι οι κάτοικοι που είχαν αποκλειστεί από αστυνομικούς.

Σε κλίμα οργής και αγανάκτησης «υποδέχτηκαν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκατοντάδες πολίτες στον Παλαμά Καρδίτσας, συναντώντας για άλλη μία φορά φραγμό από τους αστυνομικούς που επιχείρησαν να προστατεύσουν τον πρωθυπουργό από τις αποδοκιμασίες.

Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, εκατοντάδες αγρότες ξεχύθηκαν στους δρόμους «περικυκλώνοντας» το ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας που επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Περίπου 500 άτομα γέμισαν από νωρίς τον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Υγείας, ωστόσο οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε λίγα λεπτά έστησαν φραγμό και περιόρισαν τους διαδηλωτές στο προαύλιο της Εκκλησίας.

«Αν είσαι πρωθυπουργός όλης της Ελλάδας, να έρθεις να μιλήσεις σε αυτούς τους ανθρώπους. Έλα να μιλήσεις μαζί μας» φώναξαν εξαγριωμένοι κάτοικοι.

«Δεν έχουμε ζωή, δεν έχουμε εισόδημα, ντροπή. Αυτή είναι η δημοκρατία του Μητσοτάκη» έλεγαν με οργή.

https://www.avgi.gr/

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Αποδοκιμαζόμενος έντονα στον Παλαμά Καρδίτσας, ο Κυρ. Μητσοτάκης αρνήθηκε να συναντήσει αγρότες και φορείς, στέλνοντας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη θέση του.

Προτίμησε ένα φιλικό ακροατήριο, για να διαβάσει στα ΜΜΕ το προπαγανδιστικό παραμύθι της ανασυγκρότησης. Σύμφωνα με αυτό τα δισεκατομμύρια ρέουν και όλα θα πάνε καλά.

Στην πραγματική ζωή, τα άμεσα προβλήματα επιβίωσης του αγροτικού κόσμου παραμένουν άλυτα, τα αντιπλημμυρικά πάσχουν, οι αποζημιώσεις αργούν και δεν αρκούν.

Αυτά είπαν οι συγκεντρωμένοι, αυτά επιλέγει να αγνοεί η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Μια κυβέρνηση που «δεν παίρνει» ούτε από λόγια ούτε από βελτιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom